Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Το Δίκτυο Επιχειρήσεων που συνεργάζεται με τον Ο.Ε.ΝΕ.Φ. ξεπερνά τις 100 και παρουσιάζεται!


Τριψήφιο αριθμό έχει πλέον το δίκτυο των επιχειρήσεων  που συνεργάζεται με τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) παρέχοντας μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων στους κατόχους της εκπτωτικής Κάρτας Μέλους του Ομίλου. Ο ΟΕΝΕΦ σε μια προσπάθεια 

να τονώσει την τοπική αγορά αλλά και να ελαφρύνει κατά ένα ποσοστό το κόστος των καθημερινών δαπανών των πολιτών της Φλώρινας ανέλαβε την πρωτοβουλία της έκδοσης της ειδικής αυτής εκπτωτικής κάρτας σε συνεργασία με επιχειρήσεις της πόλης αλλά και του νομού γενικότερα. Το δίκτυο των συμβεβλημένων με την κάρτα επιχειρήσεων αποτελείται από 102 επιχειρήσεις, ένα νούμερο το οποίο αυξάνεται συνεχώς καθώς το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών του τόπου για τόνωση της τοπικής κατανάλωσης αλλά και στήριξης των καταναλωτών είναι ιδιαίτερα έντονο. Η προσωρινή λίστα με τις ήδη συμβεβλημένες επιχειρήσεις είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του ομίλου. Η τελική λίστα θα δημοσιευθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και θα εκδοθεί ένας Εκπτωτικός Οδηγός ο οποίος θα διευκολύνει τον κάτοχο της Κάρτας καθώς θα περιλαμβάνει αναλυτικά στοιχεία για κάθε επιχείρηση, το ποσό της έκπτωσης που παρέχεται αλλά και χρήσιμες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας για τον ΟΕΝΕΦ.
Ο Εκπτωτικός Οδηγός θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 06 Ιουνίου 2012 στον προαύλιο χώρο της Οδού Ονείρων στις 19.30.
Την παρουσίαση του Εκπτωτικού Καταλόγου θα πλαισιώσει ένας κύκλος ανοιχτής συζήτησης με θέμα την οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα της Φλώρινας. Οι συντονιστές της συζήτησης θα είναι ο κ. Σάββας Σαπαλίδης Πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Φλώρινας, ο κ. Παύλος Σταυρίδης αντιπρόεδρος του Ο.Ε.ΝΕ.Φ., ο κ. Γιάννης Αλεξιάδης Γενικός Γραμματέας του Ο.Ε.ΝΕ.Φ. και ο κ. Κωνσταντίνος Στεργίου Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Ο.Ε.ΝΕ.Φ.

Υπενθυμίζεται ότι: η κάρτα δεν έχει κόστος αγοράς. Η κάρτα είναι για τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου και όσοι επιθυμούν να την προμηθευτούν συμπληρώνουν αίτηση μέλους-φίλου του Ομίλου. Το κόστος εγγραφής-συνδρομής (για 1 έτος) είναι 5 ευρώ και η κάρτα δίνεται δωρεάν. Ο κάτοχος της κάθε κάρτας μπορεί να λάβει το ποσοστό της έκπτωσης που παρέχει η κάθε επιχείρηση με την απλή ανάδειξη της κάρτας κατά την επίσκεψη στο κατάστημα. Ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος μπορεί να γίνει κάτοχος της κάρτας είτε με άμεση επικοινωνία με ένα από τα μέλη του ΟΕΝΕΦ είτε με μια ηλεκτρονική αίτηση στο e-mail του Ομίλου στη διεύθυνση: oenef@yahoo.gr.

Κώστας Φιλιππίδης
Πρόεδρος Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου