Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Επίσκεψη του ΕΒΕ στον ΑΗΣ Μελίτης


Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σ.Σαπαλίδης και τα μέλη της Δ.Ε. Ι.Βυσσίνης – Β’ Αντιπρόεδρος και Κ.Βασιλείου – Οικονομικός Επόπτης  επισκέφθηκαν τον ΑΗΣ Μελίτης την Πέμπτη 24/05/2012 για να  συναντηθούν με τον Δ/ντή της Μονάδος κ. Λοβάτση. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου 

του Συλλόγου Εργαζομένων ‘’Λυγκιστής’’  Χ.Δεληγιώργη, του Γεν. Γραμματέα Ε.Νικόπουλου, του Υπεύθυνου Δημ. Σχέσεων Χ.Σταυρίδη καθώς και του Προέδρου του Τοπικού Παραρτήματος Α.Σκενδέρη.
Συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΔΕΗ και προτάθηκε από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου η συνεργασία της ΔΕΗ με την τοπική αγορά της Φλώρινας, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου για την ενίσχυση και προώθηση της τοπικής επιχειρηματικότητας δεδομένου ότι η στήριξη της αγοράς του νομού είναι επιτακτική, όσο ποτέ άλλοτε, στην περίοδο οικονομικής κρίσης που διανύουμε.
Η πρόταση έγινε αποδεκτή από τον Δ/ντη κ. Λοβάτση, ο οποίος συμφώνησε οι καταναλωτικές ανάγκες του ΑΗΣ Μελίτης να καλύπτονται από την αγορά του νομού Φλώρινας.
Ο Πρόεδρος κ. Σαπαλίδης τόνισε ότι η ΔΕΗ αποτελεί τη βαριά Βιομηχανία του νομού και συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου, μέσα από τους εργαζομένους της που προέρχονται, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους, από τον νομό Φλώρινας.
Τέλος, τόνισε ότι το Επιμελητήριο Φλώρινας θα σταθεί συμπαραστάτης στους αγώνες της ΔΕΗ και των εργαζομένων της για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της.
Σημειώνεται ότι θα επακολουθήσουν συναντήσεις στον ΑΗΣ Φιλώτα και στα ορυχεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου