Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

"Το Κιβώτιο"



Πηγή: Εφ. "ΕΘΝΟΣ"


4 σχόλια:

  1. Το κιβώτιο του Κόκκαλη όμως δεν ήταν άδειο Θανάση.. Του γιατρού λέω που ήταν ο πατέρας του προηγούμενου προέδρου του Ολυμπιακού.. Ήταν γεμάτο το κιβώτιο.. και κατάφερε μετά την λήξη του εμφυλίου με "μεγάλο κόπο" να το μεταφέρει μέχρι την Ανατολική Γερμανία.. Το κιβώτιο αυτό, είναι η αιτία του σημερινού πλούτου του υιού του.. ο οποίος συνεργάστηκε κι αυτός στενά με τους Ανατολικογερμανούς.. σπούδασε και εκεί.. Τέλος πάντων.. δεν είναι όλα τα "κιβώτια" της Αριστεράς άδεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο για το σχόλιο

    τόσα χρόνια οι ηττημένοι εκμεταλλεύτηκαν την ήττα τους και ως θύματα αλωνίζουν την καθημερινότητα μας. Τελικά πόσο άδειο ήταν το κιβώτιο;
    60 χρόνια μετά εδέησαν να τιμήσουν τους δικούς τους (δικούς μας;) νεκρούς αναδεικνύοντας το χώρο που νέα παιδιά έπεσαν ίσως για ένα αδειανό πουκάμισο για μια Ελένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι.. και η πλάκα είναι ότι το κιβώτιο αυτό του Κόκκαλη το ψάχνουν ακόμα κάποιοι χρυσοθήρες στα βουνά της Πρέσπας.. Χαζός ήταν.. να το αφήσει πίσω.. Άλλη ιστορία αυτή όμως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θανάση ήρθε η ώρα να γεμίσεις το δικό σου το κιβώτιο. Και θα γεμίσει γρήγορα, καθώς οι απολαβές των βουλευτών δεν είναι σαν αυτές του λαού. Ζήτω η κοινοβουλευτική δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή