Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

Για το 2013 μετατίθεται το επίδομα θέρμανσης


«Στον εκτελούμενο προϋπολογισμό, δεν έχει προβλεφθεί πίστωση για τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης. Ωστόσο, πρόθεση του υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο της εξίσωσης του ΕΦΚ του πετρελαίου θέρμανσης με το 80% του ισχύοντος 

συντελεστή ΕΦΚ του πετρελαίου κίνησης, είναι να υπάρξει έγκαιρα μέριμνα ώστε να καταβληθεί ανάλογο ποσό στους δικαιούχους μέσα από διαδικασίες που θα βασίζονται σε γεωγραφικά, οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, σε έγγραφο του που διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά σχετικής με τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης.
Η βουλευτής επικαλείται τις προειδοποιήσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων-εμπόρων καυσίμων ότι η εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης θα εκτινάξει τις τιμές στα ύψη και έχει ζητήσει να δοθεί επίδομα θέρμανσης προκαταβολικά από τις αρχές Οκτωβρίου.
Πηγή: ethnos.gr

1 σχόλιο:

  1. Μεχρι τώρα είχαμε τις αυτοκτονίες πολιτών ως αποτέλεσμα των άχρηστων πολιτικών..
    Απο δω και πέρα θα μιλάμε για δολοφονίες πολιτών απο το κρυο σε πόλεις με βαρυχειμωνιά λόγω των άχρηστων πολιτικών και πάλι..

    Επειδη δηλαδή ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να ελέγξουν την φοροδιαφυγή στο πετρέλαιο καταδικάζουν τους πάντες σε κρυοπάγηματα.. Αει στα τσακίδια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή