Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Φουλ οι μηχανές "6ο Prespa Summer Fencing Camp"


Δεν αρκούν οι 24 ώρες της ημέρας για να χωρέσει το καθημερινό πρόγραμμα του προπονητικού κάμπ ξιφασκίας, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στις πανέμορφες Πρέσπες.
Η μέρα ξεκινάει στις 7:30 μμ με το πρωινό εγερτήριο και ακολουθεί 30΄λεπτο τρέξιμο στις φασολιές κατόπιν πρωινό δίπλα στην πισίνα και ύστερα η πρωινή προπόνηση από τις 9:30 έως τις 12:00.
Στην συνέχεια μεσημεριανό με τις μαγικές 

συνταγές της Ήρας με πρεσπιώτικα προιόντα, βεβαίως. Ο μεσημεριανός ύπνος είναι, μάλλον, η πιο απολαυστική περίοδος της ημέρας. Ακολουθεί παιχνίδι στην πισίνα, Jacuzzi ή σάουνα για τους «πιασμένους» Από τις 18:00 έως 20:00 μμ γίνεται η αγωνιστική προπόνηση με άπειρα 5άρια και 15άρια παιχνίδια μέχρι τελικής πτώσεως.
Στις 9 άπαντες δειπνούν και ως τις 11:00 έχουν ελεύθερη ώρα για μουσική, χορό και PlayStation! Και μετά ύπνος…..
Ενδιάμεσα, βέβαια, υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα. Από ΡΕΜΟΣ-LIVE στον Άγιο Παντελεήμονα, κολύμπι στην Πτολεμαϊδα (αφού της Φλώρινας κλπ…) σκοποβολή, jogging ακόμα και ψάρεμα.
Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς τις ικανότητες του προπονητικού team του Ο.ΞΙ.Φ., την υποστήριξη των αθλητών και των γονιών τους, την βοήθεια του Δήμου Πρεσπών και την επαγγελματική συνείδηση των ιδιοκτητών του Prespa Resort, Villa Platithea και Μιμμαλόνες.
Το Κάμπ ολοκληρώνεται το Σάββατο 8 Σεπτ. με το Διεθνές Κύπελλο «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ» και το σχετικό karaoke party συνοδεία μπάρμπεκιου.
Πλήρες φωτογραφικό ρεπορτάζ στο www.oxif.gr και στην σελίδα του Ο.ΞΙ.Φ. στο Facebook.

Από Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου