Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Η Φλώρινα διεκδικεί!!! (Φωτορεπορτάζ)

Εκατοντάδες ήταν οι Φλωρινιώτες όλων των ηλικιών και η συντριπτική πλειοψηφία συνδικαλιστικών φορέων που συμμετείχαν στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης, στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.
Για τη διαμαρτυρία  στην Αθήνα 

(Πλατεία Συντάγματος), που πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 31/10/2012, διατίθενται λεωφορεία τα οποία θα αναχωρήσουν απόψε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα από την πλατεία Γ.Μόδη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 6944467000 (Νίκος Δημητρόπουλος), 6977977547 (Σάββας Σαπαλίδης) και 2385022334.

















7 σχόλια:

  1. telika oi floriniotes oti thimountai xerontai... otan eprepe na ta kanoun ola auta prin xronia pinane kafedakia.... tora pou i katastasi einai ektos elenxou gia oli tin Ellada kai tin europi pleon ... tora xesikothikan!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή στις δυο καφετέριες του πεζόδρομου που άνοιξαν.
    Ντροπή και σε αυτούς που πήγαν να πιούν και τον καφέ τους εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε τον μισό κόσμο απο την συγκέντρωση που έκανε η Καστοριά δεν είχατε λεβέντες που θέλετε και ειδική μεταχείρηση. λες και στην υπόλοιπη Δυτική Μακεδονία δεν κάνει κρύο.Όλοι λέμε συλλογικές αντιδράσεις και εσείς (οι υπεύθυνοι εμπαίζετε τους συντοπίτες σας) κινείστε μόνοι σας.......στο τέλος μόνοι θα μείνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και όχι προς τη σωστή κατεύθυνση, τηλεθέρμανση εδώ και χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντί να ξεσηκωθούν για την Τηλεθέρμανση και να μαυρίσουν αυτούς που την καθυστερούν τρέχουν για τους βενζινάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάθατε πως κάποιοι έβγαλαν ψήφισμα ότι δεν δέχονται την κοινή με τους Καστοριανούς (4 λεωφορία) κάθοδο στην Αθήνα;

    Τι γίνετε ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή