Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Οι τιμές των εισιτηρίων της γραμμής Θεσσαλονίκη - Φλώρινα


Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 07:14 αναχωρεί η πρώτη αμαξοστοιχία από Θεσσαλονίκη προς Φλώρινα, έπειτα από την επανακυκλοφορία της γραμμής Θεσσαλονίκη- Αμύνταιο- Φλώρινα, καθώς μετά από συντονισμένες προσπάθειες της εταιρίας και στο 

πλαίσιο σημαντικών αναπτυξιακών πρωτοβουλιών από ενδιαφερόμενους φορείς και με τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας θα είναι πλέον βιώσιμη. 
Για πρώτη φορά καθιερώνεται ετήσια εκπτωτική κάρτα ειδικής τιμής πού με κάθε επίδειξή της στα εκδοτήρια εισιτηρίων θα παρέχεται σημαντική έκπτωση στον επιβάτη στην τιμή του κανονικού ή του φοιτητικού εισιτηρίου. 
Η συγκεκριμένη τιμολογιακή πολιτική, με τα οικονομικά εισιτήρια και τις προσφορές για τους συχνούς επιβάτες του τραίνου, έχει σαν στόχο την ανάπτυξη της σιδηροδρομικής σύνδεσης με τη Φλώρινα και την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων.


Η τιμή αγοράς ετήσιας εκπτωτικής κάρτας θα είναι 60 ευρώ και θα παρέχεται έκπτωση 35% στην τιμή του κανονικού εισιτηρίου απλής διαδρομής ή μετ’ επανόδου με την επίδειξή της στα σημεία πώλησης.
Η τιμή αγοράς ετήσιας φοιτητικής εκπτωτικής κάρτας θα είναι 45 ευρώ και θα παρέχεται έκπτωση 40% στην τιμή του φοιτητικού εισιτηρίου απλής διαδρομής ή μετ’ επανόδου με την επίδειξή της στα σημεία πώλησης.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ευελπιστεί η συγκεκριμένη σιδηροδρομική γραμμή να αναδειχθεί ως κεντρικός άξονας σιδηροδρομικών μεταφορών και να αυξηθούν τα δρομολόγια των τραίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου