Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ από τους βουλευτές της Δυτικής Μακεδονίας


Ψήφισαν ΝΑΙ στην τραγική τιμή (1,40 – 1,50) ανά λίτρο – Σε απόγνωση χιλιάδες πολίτες. Θα ξεπαγιάσουν οικογένειες 
Δείτε στο παρακάτω video πως ψήφισαν όλοι οι βουλευτές της Δυτικής Μακεδονίας για τις αποκρατικοποιήσεις και φυσικά για τη δραματική εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης.



Πηγή: alphafm.gr

15 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια κ. Κωνσταντινίδη μας. Να σε χαιρόμαστε. Η πολιτική σου καριέρα ως οσφυοκάμπτης είναι λαμπρή...Δε φταις εσύ όμως. Τα @@@@@ που σε ψηφίζουν φταίνε. Μην τους δω όμως να κάνουν κανα παράπονο για το 1,5 ευρώ του πετρελαίου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Στάθη!!!!!!!!!!
    Τι υποκρισία!!! ήσουν έξω μαζί με τους φορείς την περασμένη εβδομάδα με τους πάγους, μα τόση υποκρισία!!! Τόσο πολύ σε αρέσει το έδρανο? Αντε να το χαρείς γιατί δεν θα το ξαναδείς...ντρέπομαι για λογαριασμό σου, να με ρωτούν από άλλα μέρη και να λέω ότι ο βουλευτής Φλώρινας ψήφισε ΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι σε νοιαζει κκωνσταντινιδη εσενα,το δικο σου παιδι θα κρυωσει?εσυ φοβασαι μην σε διαγραψουν και χασεις το μελι .δεν πιστεψα ποτε πως ειχες τα κοτσια για βουλευτης.ηξερα πως ησουν απλα η βιτρινα .κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αϊ να είναι ένας πολιτικός λίγος κατανοητό τόσο μπορεί τόσο κάνει.
    Το να κάνει όμως αυτό που νομίζει πολιτικό του συμφέρον καταδικάζοντας στο κρύο και την πείνα τον τόπο που τον ψήφισε είναι απάνθρωπο και αχάριστο.
    Λίγα πήρες από αυτό τον τόπο ρε Στάθη;
    Γιατί του τη γυρίζεις έτσι δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπή σου Κωνσταντινίδη! Που έβαλες το κομματικό συμφέρον του μπλε μαντριού πάνω απ το συμφέρον των πολιτών της Φλώρινας που κάποιοι απ αυτούς υπήρξαν και ψηφοφόροι σου! Με τι μούτρα θα τους αντικρύσεις;΄Εεεε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή σε αυτούς που τον ψήφισαν και τώρα γκρινιάζουν. Ποτέ δεν είπε πως δεν θα έλεγε ΝΑΙ σε όλα.

      Διαγραφή
  6. .....αυτον που μας αξιζει εχουμε σε ολα τα ποστα..... δεν πρεπει να ξεχναμε ομως οτι εμεις ειμαστε οι ΜΑ....Σ ..... εμεις τους ψηφησαμε....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΗ.....!!! ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΡ.....Α....!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡ....Α ΑΤΟΜΑ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΙΗΚΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ.

      Διαγραφή
  8. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΌ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εσύ είσαι τίκφαρ και τον πιστεύεις, ο Στάθης σε φταίει;

      Διαγραφή

  9. Χαχαχαχαχα!!!! Σταθίκα δεν θέλατε; Φάτε τώρα Σταθίκα, να ψοφήσετε από το κρύο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oχι αυγά είναι ακριβά.
      Το νέο σύνθημα της παρέλασης.

      Διαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ Μ@@@@@@@@@@@ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ. ΟΤΑΝ ΤΡΩΓΑΜΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή