Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

"Στολίδια αγάπης" από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου


Με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή και πρωτόγνωρη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 4-8 μ.μ. η εορταστική 

εκδήλωση «Στολίδια Αγάπης», που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
Ήταν ένα δημιουργικό και ξέγνοιαστο απόγευμα, παρέα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Πλημμυρισμένοι από όρεξη και κέφι οι μικροί μαθητές μαζί με τους γονείς τους κατέθεσαν τον ίδιο τους τον εαυτό και δημιούργησαν μοναδικά – σε ομορφιά και αναμνήσεις – στολίδια από ανακυκλώσιμα και διάφορα άλλα υλικά. Η κατασκευή τους δεν ήταν αυτοσκοπός, ούτε άλλωστε συνδυάστηκε με οικονομικό όφελος για το σύλλογο ή το σχολείο. Ήταν εκδήλωση δημιουργίας με όπλο τη φαντασία, συνεργασίας γονέων και μαθητών, και, τέλος, χριστουγεννιάτικης διάθεσης μιας μεγάλης, χαρούμενης παρέας.
Στην προσπάθεια αυτή, εκτός από τα υλικά και κυρίως το χαμόγελο που έφεραν μαζί τους μικροί και μεγάλοι, είχαμε και χορηγούς, τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε: τα βιβλιοπωλεία «ΟΜΗΡΟΣ», «ΠΑΣΧΑΛΗΣ», «ΗΝΙΟΧΟΣ» & «ΒΡΙΤΣΙΟΥ Π.», τα ζαχαροπλαστεία «ΓΕΩΡΓΙΟΥ», «ZOOMSERIE-ΤΣΩΚΛΗ» & «ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ», τα οινοποιεία «ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ» & «ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ», τα αρτοποιεία «ΓΡΑΙΚΟΣ ΑΝ.» & «ΜΠΑΝΤΗΣ Ι.» και τα καταστήματα «ΑΝΑΝΙΑΣ», «SENIORITA», «ΚΑΒΑ ΤΟΪΤΟΣ», «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΣΑΚΗΣ»,  «ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ», «ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΣ» & «ΨΩΜΑΣ». Επίσης, να ευχαριστήσουμε το γονέα κ. Hartman L. για τα κρασιά «Κτήμα Καρανίκα» που προσέφερε.
Το αποτέλεσμα της εκδήλωσης μας γεμίζει όνειρα και ευθύνες για την επανάληψη του εγχειρήματος την επόμενη χρονιά. Μέχρι τότε, όμως, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, οι δάσκαλοι και οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου σας εύχονται ολόψυχα ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Με τις θερμότερες ευχές μας,
το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου