Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Εκδήλωση της Αντιρατσιστικής-Αντιφασιστικής Κίνησης Φλώρινας


Η Αντιρατσιστική-Αντιφασιστική Κίνηση Φλώρινας διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση την Κυριακή 16 Δεκέμβρη 2012 και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Ε.Β.Ε Φλώρινας, με προβολή των ντοκιμαντερ:

THE GUARDIAN του Άρη Χατζηστεφάνου και 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Κώστα Βαξεβάνη, από την εκπομπή ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ

7 σχόλια:

  1. Πολύ θα ήθελα να δω αντιδράσεις για μια ημερίδα με θέμα τα δεινα του κουμμουνισμου και τα βασανιστήρια που υπεστησαν οι λαοι απο αυτους....πολυ θα το ηθελα πραγματικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κόμματα που θέλουν να γίνει η χώρα άσυλο λαθρομεταναστών (ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ) να γνωρίζουν ότι...
    ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων.

    Ας αφήσουν τις φανφάρες και ας προσφέρουν λίγα έστω χρήματα στους φτωχούς από τα εκατομμύρια των επιχορηγήσεων που λαμβάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η γενικοτητες και οι γενικευμενες ευθυνες εχουν πιπιλισει το μυαλο σας και στους δυο,νεοελληνες!τι σχεση εχει η εκδηλωση που προβαλλει τον αντιρατσισμο με τον κομμουνισμο,τα εκγληματα που προσφερε στην ανθρωποτητα ο "υπαρκτος σοσιαλισμος" κυριως επι σταλιν.και τι σχεση εχει η εκδηλωση με τα συγκεκριμενα κομματα που αναφερει ο δευτερος!η εκδηλωση ειναι εναντιον του ρατσισμου οποιος και αν την εχει υποστει ειτε ειναι ελληνας ειτε ειναι αλλοδαπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://en.wikipedia.org/wiki/Ignoratio_elenchi με τις υγείες σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ σωστός ο ανώνυμος 15 δεκέμβρη...τα είπε όλα!

    Όσο για σένα "Ανώνυμος 14 Δεκεμβρίου 2012 2:56 μ.μ." είσαι τελείως στον κόσμο σου. Τι σχέση έχει αυτή η συγκεκριμένη εκδήλωση με αυτό που αναφέρεις εσύ???
    Στην τελική άμα κόπτεσαι τόσο πολύ για τα εγκλήματα του "κουμουνισμού" (κομμουνισμός είναι το σωστό), οργάνωσε εσύ μια! Μην τα περιμένεις όλα έτοιμα απο τους άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι απλό : προσπαθούν ,ταυτίζοντας κάποιες κινήσεις και δράσεις με κόμματα, να φορτώσουν αυτόματα όλη την παρακμή που τα κόμματα αυτά συνεπάγονται και να βγάλουν έτσι άκυρο οτιδήποτε δεν τους αρέσει. Ανάλογα λειτουργούν και όταν πετάνε την μπάλα στην εξέδρα , αναφέροντας άσχετα θέματα επειδή αδυνατούν να απαντήσουν στην ουσία του θέματος. Όλα αυτά πηγάζουν -συνήθως- από την έλλειψη επιχειρημάτων, είναι πολύ συνηθισμένα και σε άλλες περιπτώσεις. Οι ίδιοι άνθρωποι είναι ικανοί να διαφωνούν με τη γυναίκα τους και να πουν " ε εσυ εισαι με το πασοκ/συριζα/δημαρ αρα εχεις αδικο". Αν είναι ποτέ δυνατόν.

    Ο ρατσισμός είναι μία πραγματικότητα, ζει σε γυάλα όποιος δεν έχει παρατηρήσει ΠΟΤΕ ρατσισμό (καχυποψία,λεκτική-σωματική βία,εκμετάλλευση σε ανθρώπους άλλης φυλής ή εθνικότητας ή στις γυναίκες πχ μη πρόσληψή τους λόγω μητρότητας,στόχοι σεξιστικών εμπαιγμών-παρενοχλήσεων κοκ) . Και οι κατηγορίες δεν σταματούν , αυτά ενδεικτικά τα αναφέρω.
    Και επειδή κάποιοι ξέρουμε καλά τι πάει να πει ρατσισμός στους μετανάστες (ως Έλληνες μετανάστες,εν προκειμένω), καταλαβαίνουμε ότι η απέχθεια κατά του ρατσισμού δεν είναι καθόλου ξένη και από τη δικιά μας ευημερία. Οι νέοι 18-30 ξενιτεύονται, εσείς θα θέλατε να ζήσουν κάτι τέτοιο ;
    http://www.youtube.com/watch?v=79QxYNGA31Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ένας εβραίος ψιλικατζης έμπορος έλεγε στο τσιράκι του ...όποιον δέν γουστάρω τον αποκαλώ ρατσιστή και φασίστα...κάπως έτσι οι αριστερές συνιστώσες μαριονέτες βλ ανταρσία και λοιποί εφαρμόζουν αυτό που είπε ο εβραίος...μόνο μήν κατηγορηθούν οι ίδιοι ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ με στόχο τον κάθε Ελληνα ή Ελληνίδα ...το παραμύθι σας δέν πουλάειΚαλύτερα δέστε καμιά αισθησιακή ταινία παρά τις μπούρδες που σας ταίζουν αριστερές συνιστώσες μπούρδες της πλάκας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή