Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

"Αμύντας" Αμυνταίου: Κέρδισε μεν απογοήτευσε δε!


Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Αμύντα μπορεί να συνοδεύτηκε από νίκη, αλλά όχι απο καλή εμφάνιση, καθώς το συγκρότημα του Ζαφείρη Μπεκερίδη άργησε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του παιχνιδιού, παρά 

την πληρότητα που παρουσίαζε (σε έμψυχο δυναμικό), με αποτέλεσμα το παιχνίδι να είναι αμφίρροπο και να κριθεί στις λεπτομέρειες.
Ο Αρίωνας Πτολεμαΐδας μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, με σταθερούς αγωνιστικούς προσανατολισμούς , εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και τις επιπόλαιες επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων και βρέθηκε να προηγείται με 0-7, στο πρώτα 11λεπτά της αναμέτρησης.
Η είσοδος του Λευτέρη Ελευθεριάδη (2γκ) στον αγωνιστικό χώρο, μετά το ταιμ άουτ που κάλεσε ο Αμύντας, έδωσε την κατάλληλη ώθηση που χρειαζόταν η ομάδα για να ανακάμψει.
Έτσι ο Αμύντας με συντονισμένες προσπάθειες σε άμυνα και επίθεση, κατάφερε με επιμέρους σκορ 9-3, να φέρει τη διαφορά στην ελάχιστη τιμή της 9-10, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το Α ημίχρονο.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κινούνται ανοδικά, με τους Κάντζη (9γκ), Δημητρίου (4γκ) και Παναγιωτίδη (4γκ) να οδηγούν την ομάδα επιθετικά, ο Αμύντας απέκτησε  προβάδισμα 6 τερμάτων 19-13 στο 45λεπτό.
Οι παίκτες όμως του Σωτήρη Αλεξανδρίδη δεν το έβαλαν κάτω, με τους Ακριτίδη (6γκ), Πολιτίδη (4γκ) και Τσαναξίδη (4γκ) να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα, επανήλθαν δυναμικά στην διεκδίκηση του αγώνα.
Οι γηπεδούχοι με την υποστήριξη του κόσμου και παίζοντας με τον χρόνο στα τελευταία λεπτά , έφτασαν στην τελική επικράτηση.
Δεκάλεπτα: 0-7, 7-8, 9-10 (ημχ), 16-13, 20-16, 23-21
Διαιτητές: Κοτζαφίλιου Α. – Κοτζαφίλιου Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου