Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ο Αλέξης Τσίπρας στη Φλώρινα


Ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ., Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στη Φλώρινα την 

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013 και θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων (νέο πάρκο) του Δήμου Φλώρινας στις 7 μ.μ..


8 σχόλια:

  1. ποιός τους βλέπει τους κόλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ήρθε στην πόλη μας μαζί με τις Εκπτώσεις, ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν σας αρεσει μην πατε, αλλωστε δεν εχει εκει μαρμοτα...και μια και το μπασοκ παει β΄εθνικη ή μαλλον τοπικο...συνοδεψτε τον ετερο καππαδοκη στους αγωνες του για φθηνο πετρελαιο (μηπως ψηφισε την εξισωση;;;)νεες περικοπες στους μισθους και στις συνταξεις (μηπως τις ψηφισε;;;)...ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΑΝ ΠΕΡΙΣΕΨΕ...τιποτα διοικητης, προεδρος ακομα και κλητηρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα σπάσουμε πολύ πλάκα με τους ανανήψαντες ΠΑΣΟΚΟΥΣ αύριο. Έχουν πάρει όλοι πρόσκληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. RE OXI 1,40....2,40 TO PETRELEO KAI 50% NA PAEI I ANERGIA STIN FLORINA
    AFOY TOSO MYALO EXETE....ARE ND. PASOK KAI DHMAR MOU SAS XRIAZETE! KAI META KLETE GIA TO PETRELEO KAI THN ANERGIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε μου 12:10μμ,
    μπορεί τώρα ο κ. Λιάνης να αποποιηθεί των ευθυνών του! Μέχρι και Πρωθυπουργός της χώρας ήτανε κάποτε γιά κάποιο διάστημα! Το ξέχασε! Τι νόμισε με το να βουτήξει στην κολυμπήθρα, καθάρισε!
    Αλλά Φλωρινιώτες! Εσας σας χρειάζονται πολλοί Λιάνιδες, πολλοί Τσίπρας κι όχι μόνο..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σύγουρα οι προσκεκλημένοι πρώην ΠΑΣΟΚΤΣΙΔΕΣ θα είναι παρόντες και θα τον υποδεχτούν με ασπασμούς και εναγκαλισμούς,όλοι οι βαλεμένοι από το ΠΑΣΟΚ,το οποίο σήμερα το απαρνούνται,αν όμως,λέω αν,αύριο αναστηθεί πάλι θα είναι δίπλα του μήπως και βολευτούνε κάπου!Ας προσέξουν οι του ΣΥΡΙΖΑ,διότι παντού τα λαμόγια υπάρχουν και επιπλέουν σαν τα σκατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή