Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Κοπή βασιλόπιτας του Α.Σ. Παγκράτιον


Την Κυριακή 10/2/2013 στην “Οδό Ονείρων” έγινε η ετήσια κοπή της πίτας του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας. Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με πολύ ζεστή ατμόσφαιρα έγινε αποτίμηση του 2012 και βραβεύτηκαν οι αθλητές που διακρίθηκαν σε όλες τις διοργανώσεις της ΕΛ.Ο.Κ. Ο πρόεδρος Τσαρτσιταλίδης Κίμων στην ομιλία του είπε:

Αξιότιμοι προσκεκλημένοι, αγαπητοί μας αθλητές, συνάδελφοι γονείς, καλοί μας φίλοι, από αυτό το βήμα σας εύχομαι καλή χρονιά, υγεία σε όλους και επιτυχίες σε κάθε σας στόχο!
Την φετινή, ΛΙΤΗ, εκδήλωσή μας τιμούν με την παρουσία τους: ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ηλιάδης Δημήτριος, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Καραγκιοζίδης Θεοδόσιος, ο πρόεδρος του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας κ. Φιλιππίδης Κων/νος καθώς και το μέλος Στεργίου Κων/νος, ο διευθυντής της Ε.Ρ.Α Φλώρινας κ. Βίτκας Ηλίας και ο Αργυριάδης Παντελής εκπρόσωπος της συντακτικής ομάδας της ηλεκτρονικής εφημερίδας florine@.
Και τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την παρουσία τους εδώ δείχνοντας έτσι την στήριξή τους στον σύλλογο.
Δεν θα σας κουράσω με πολλά λόγια…
Όσοι είμαστε σήμερα εδώ, βρισκόμαστε –πιστεύω- γιατί μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη , το ίδιο όραμα, το όνειρο ίσως, να φτάσει το άθλημα του ΚΑΡΑΤΕ στη θέση που του αξίζει, δηλαδή να γίνει σύντομα ολυμπιακό άθλημα….. (99% το 2020 στην Ιαπωνία)
Ο σύλλογός μας –όπως ήδη ξέρετε- έχει μια πολύχρονη παρουσία στο χώρο του  αθλήματος.
Μια πορεία αξιόλογη, με αθλητές που έφεραν διακρίσεις τόσο για το σύλλογό μας, αλλά κυρίως για την Πόλη μας την Φλώρινας.
Οι αθλητές του συλλόγου, μας εκπροσώπησαν άξια σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχαν.
Μέσα σε αυτό το σύλλογο υπάρχουν αθλητές –αλλά και γονείς- που κοπιάζουν πραγματικά και τους αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειες παρά τις υπερβολικές τους υποχρεώσεις σαν μαθητές, αλλά και τις αντιξοότητες που πηγάζουν λόγω του ότι βρισκόμαστε μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και της οικονομικής κρίσης που επηρεάζει τα πάντα ….
Η χρονιά που αφήσαμε κρίνεται επιτυχημένη , αφού αθλητές του συλλόγου μας , που έλαβαν μέρος σε όλες τις διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ήταν πάντα μέσα στα μετάλλια.
Υποχρεούμαι να τονίσουμε εδώ και το δυνατό ξεκίνημα του 2013 από τους αθλητές μας επιβεβαιώνοντας έτσι τα λεγόμενά μου…
Πέντε αθλητές μας λοιπόν συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων 2013 στην Αθήνα και κατέκτησαν:
Παλιογιάννη Φωτεινή 2η στο kumite -30kgr, Αναστασίου Τραϊανός 3ος στο kumite -40kgr και ο Σιώκης Λουκάς 3ος στα kata 2004 καλά πλασαρίσματα είχαν και ο Αμβράσης Βασίλειος και ο Μπακάλης Νικόλαος.
Η φωτεινή και ο Τραϊανός θα μας εκπροσωπήσουν με τα χρώματα της ΕΘΝΙΚΗΣ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Σερβία στις 30 & 31 Μαρτίου.
Τέλος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, να σας ευχηθώ και πάλι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και για τους αθλητές μας ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ…

ΧΕΡΑΙΤΙΣΜΟΙ…………………………….

Θα ήθελα εδώ να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ηλιάδη Δ. τον Δήμαρχο Φλώρινας  κ. Βοσκόπουλο Ι. οι οποίοι στηρίζουν τον σύλλογο και πραγματικά όποτε τους χρειαστήκαμε και το ζητήσαμε παρά τους δύσκολους καιρούς ήταν παρόντες και τους ευχαριστώ προσωπικά για αυτό.
Επίσης να ευχαριστήσω τον διευθυντή της Ε.Ρ.Α Φλώρινας κ. Βίτκα Ηλία καθώς και την συντακτική ομάδα της ηλεκτρονικής εφημερίδας florine@ που στηρίζουν και προβάλουν το έργο μας, όλες τις εκδηλώσεις μας και είναι πάντα κοντά μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου