Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Η Φλώρινα χρειάζεται το Πανεπιστήμιο


6 σχόλια:

  1. Απίστευτη η ελαφρότητα ενός "πνευματικού" ανθρώπου πρώην πόντιου Ελληναρά που μόλις κινδυνεύει το βιλαέτι του, προτείνει ενσωμάτωση στο Μοναστήρι.(για εθνικούς λόγους πάντα)

    Φοβερό !!!!Ξέρατε οτι η βιοτεχνία παραγωγής ανέργων πτυχιούχων με την Επωνυμία "Βαλκανικών σπουδών" ετοιμάζει τους επόμενους πολιτικούς των βαλκανίων;;;;

    Ανάπτυξη σημαίνει νοικιασμένα σπίτια και γεμάτες καφετέριες;;;



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δυστυχως υπαρχουν και "ανθρωποι" (ζητω συγγνωμη απο τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ) σαν την αφεντια σου...ο κοσμος καιγεται και συ να βγαλεις το αντιποντιακο σου μενος...τι να κανουμε οι ποντιοι ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ...για σενα δεν ξερω...και μαθε πως ο συγκεκριμενος δεν εχει αναγκη αυτο που εσυ ονομαζεις βιλαετι(μπραβο για τις ιστορικες σου γνωσεις)μπορει να συνεβαλε τα μεγιστα στη δημιουργια και την εξελιξη του αλλα εκει που εφτασε δεν το χρειαζεται αλλοι το εχουν αναγκη( δεν μιλω για υλικη αλλα πνευματικη)...

      Ενας πρωην φοιτητης του ΠΤΔΕ που ειχε την τυχη να εχει ΔΑΣΚΑΛΟ τον Φωτιάδη

      Διαγραφή
  2. Αντε ληξιαρχε..να τελειωνουμε..Κανενας δεν προκειται να μας λυπηθει,αφου δεν λυπηθηκαμε εμεις τον ιδιο μας τον εαυτο.Τα συμφεροντα ειναι τεραστια και σ αυτο το κατι σαν κρατος,τιποτα δεν χαριζεται..Στο Μεσολογγι των τοσων χιλιαδων φοιτητων θα προστεθουν καμποσες χιλιαδες φοιτητων ακομα..οχι γιατι τους λυπηθηκαν αλλα γιατι προνοησαν να εκλεξουν κυβερνητικο βουλευτη τον νυν υπουργο Υγειας κ.Σαλμα..Τυχαιο??Εμεις οταν ψηφιζαμε καναμε χαβαλε..ε αυτος ο χαβαλες ηρθε η ωρα να πληρωθει..τοις μετρητοις..Τωρα που ξαναρχεται ο Μαρτης να μη ξεχασουμε να ξαναπαμε στη πλατεια να ψαλλουμε τη Υπερμαχω στρατηγω..Περαστικα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρία πουλάκια κάθονταν, και οι (νεοταξο-αριστερο-συριζο)εμμονές, εμμονές... Βγάζεις σπυράκια με κάθε τι που θυμίζει ορθοδοξία και αναφέρεται σε κοινές μνήμες ενός Έθνους.

      Ευχόμαστε ολοψύχως περαστικά. Δεν πρόκειται να σας θίξουμε τις εμμονές (ο καθείς δικαιούται να έχει τα κολλήματά του) ούτε όμως και να σας ακολουθήσουμε. Γι' αυτό καταφέρατε να μείνετε αντιπολίτευση την ώρα που τα "δεξιά" (ή αστικά ή καπιταλιστικά ή ό,τι άλλο θές) κόμματα καταρρέουν.

      Διαγραφή
  3. sumfwnw apoluta to panepistimio prepei na parameinei!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://radioflorina.blogspot.gr/2013/02/blog-post_8093.html

    Ανεπαρκείς εκλεγμένοι ή πονηροί πολιτικάντιδες? Πήγαν για το Πανεπιστήμιο χωρίς να καλέσουν το Πανεπιστήμιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή