Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ανακύκλωση στην πανέμορφο Άγιο Παντελεήμονα


Στο Δημοτικό σχολείο του Αγίου Παντελεήμονα, παρουσιάστηκε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα για την Ανακύκλωση, το οποίο παρακολούθησαν τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.
Οι κ.κ. Μαρία Χαραλαμπάκη, Αναστασία Βασιλειάδου και Βερίνη Τσανακτζίδου, οι οποίες αποτελούν 

την ομάδα δράσης για το Περιβάλλον του Δήμου Αμυνταίου, ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις θετικές επιπτώσεις της ανακύκλωσης στο περιβάλλον, στην αίθουσα προβολών του Δημοτικού σχολείου.
Πλέον η ανακύκλωση δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά αποτελεί αναγκαιότητα και επιταγή των καιρών.
Μέσα από την εκπαίδευση, τα παιδιά αποκτούν μακροπρόθεσμες θετικές στάσεις και συμπεριφορές, που αφορούν στο σεβασμό προς το περιβάλλον και στη συνετή διαχείριση των ποικίλων πόρων αυτού.
Ο διευθυντής του σχολείου κ. Κώστας Τσολοπάνης, καθώς και οι εκπαιδευτικοί όλων των τάξεων, κ.κ. Ευσεβία, Στοϊκοπούλου, Βασιλική Ρωμανού, Ανθή Παπά, Δήμητρα Πετσάνη, Φανή Σιούτη και Δημήτριος Μαρκόπουλος, υλοποιούν όλη τη χρονιά προγράμματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος και στόχος όλων, παιδιών και εκπαιδευτικών, είναι ο ήδη όμορφος Άγιος Παντελεήμονας, να γίνει ακόμα πιο όμορφος ή όπως λένε και οι μικροί μαθητές, να γίνει «Πανέμορφος»!!!
Συγχαρητήρια σε όλους!!!
Δόξα Κωτσαλίδου
Υπεύθυνη. Σχ. Δραστηριοτήτων Π.Ε.Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου