Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Άπαντες ΑΠΟΝΤΕΣ…


Οργή και ποικίλα σχόλια είναι η αντίδραση για την απουσία του συνόλου των αυτοδιοικητικών παραγόντων της Φλώρινας από τις κινητοποιήσεις εναντίον του σχεδίου «Αθηνά». Ο Δήμαρχος της Φλώρινας, 

οι Αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και το σύνολο της Αντιπολίτευσης λάμπουν δια της απουσίας τους στο διήμερο των κινητοποιήσεων για το κορυφαίο ζήτημα της κατάργησης του Πανεπιστημίου. Δυστυχώς το ίδιο ισχύει και για τους Αντιπεριφερειάρχες της Π.Ε. Φλώρινας, αλλά και τους περιφερειακούς συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης. 

20 σχόλια:

  1. Αυτοι δεν θα πεινασουν και δεν τους νοιαζει οπως φαινεται αλλα και αυτοι που επρεπε να ηταν εκει δεν ηταν.Οταν ξυπνησουν θα ειναι αργα για ολους η Φλωρινα θα εχει σβησει.ΚΡΙΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπα ρε παιδιά....
    ποιος την οργάνωσε?

    ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ 9:30πμ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΛΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΒΕΥΗΣ!!!!

    Έτσι οργανώνονται? ή έχουν σκοπό την προσωπική προβολή συγκεκριμένων υπ. βουλευτών που ελπίζουν να αποκτήσουν δημοσιότητα ώστε την επόμενη φορά να είναι αυτή η βουλευτής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν φύγει η ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ η Φλώρινα θα γίνει ένα χωριό χωρίς δουλειές χωρίς καμία απολύτως επιχειρηματικότητα χωρίς προοπτική. Λυπάμαι πραγματικά τοσο αυτούς που θα κλείσουν τα μαγαζιά τους, όσο και αυτούς που ψήφησαν την τοπική και εθνική ηγεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακομα δεν καταλαβατε οτι σε αυτη τη χωρα σηκωνομαστε απο την καρεκλιτσα μας μονο οταν αυτη αρχιζει να τριζει; Ετσι ειναι..δεχτειτε το, και μην κατηγορειτε τους "αλλους" γι αυτο, γιατι ολοι το ιδιο κανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δήμος Κοζάνης σήμερα διαμαρτήρεται.
    (Με απόφαση Δημάρχου κλειστά σχολεία, καταστήματα, υπηρεσίες κτλ.)

    Ο Δήμος Εορδαίας επίσης. Η Δήμαρχος κάλεσε σε κοινό αγώνα.

    Λίγο παραπέρα:
    Ο Δήμαρχος Λειβαδιάς παραιτήθηκε.

    Ο Δήμαρχος και όλο το δημοτικό συμβούλιο Αγ.Νικολάου-Λασιθίου παραιτήθηκαν.

    Τι γίνεται; Μόνο στην Φλώρινα ψεξάζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα μην εχουν ευθυξια τα δικα μας τα.......να χασουν την μαρμοτα...και μετα τι θα κανουν; μηπως θα επιστρεψουν στην επιτυχημενη εργασια τους; δεν την αφηνουν την καρεκλα ακομα και αν μεινουν μονοι τους σ΄ αυτη την πολη...
      Οταν τους φτυνουν αυτοι νομιζουν πως ψιχαλιζει

      Διαγραφή
    2. Στη Φλωρινα ψεκασμενοι γεννηθηκαμε..τι να μας πουν οι ψεκασμοι..Ειναι απλα η επιβεβαιωση οτι αυτη η πολη πλεον δεν αποτελει ζωντανο οργανισμο.Σηψη.Απολυτη σηψη.Ο αλλος λεει να παμε να διαμαρτυρηθουμε για τα Αστυνομικα τμηματα που κλεινουν..Φιλε μπατσε,σε λιγο καιρο θα παρεις το δρομο της μεταναστευσης νοτιοτερα και εσυ..Οταν πλεον δεν θα υπαρχει τιποτα να ατυνομευσεις εδω περα..Πιστευω ακραδαντα οτι η δικη σας συγκεντρωση θα μαζεψει περισσοτερο κοσμο απο αυτην για τα πανεπιστημια..Εξ αλλου η μιση πολη αποτελειται απο αστυνομικους.Ειστε ο μοχλος αναπτυξης της πολης-φαντασμα.

      Διαγραφή
    3. Τουλαχιστον στη Φλωρινα δεν προκειται να ζησουμε στιγμες Ιερισσου..Εκει υπαρχουν 2 μετωπα.Κοσμος-αστυνομια.Εδω δεν εχουμε τετοια προβληματα.Εδω ο μισος πληθυσμος ειναι αστυνομικοι.Εδω θα τους ραιναμε με τριανταφυλλα,υπο τον ηχο της μπαντας του δημου φωταγωγοντας την πολη-φαντασμα.

      Διαγραφή
  6. ρε δεν καταλαβατε, ειναι δυνατον να αφησουν την μεσημεριανη ραστονη τους και να βγουν στη βροχη να λερωσουν τα κουστουμια τους...οι αχρηστοι αρχοντες του τοπου μας...τρομαρα τους! Δεν φταινε ομως αυτοι αλλα εμεις και ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. Εμεις τους βγαλαμε εμεις τους λουζομαστε ολους τους αναξιους κατ' επαγγελμα πολιτικους...καλα να παθουμε!!!
    Δεν ελπίζω σε τιποτα...
    Καληνυχτα Φλώρινα...

    Ενας φλωρινιωτης φοιτητης ΠΤΔΕ που ετοιμαζει τα μπογαλακια του για...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε παιδιά του βαλκανικού, πηγαίντε βρείτε σπίτι στην Θεσσαλονίκη και αφήστε τους ηρωισμούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε αχρηστε,
      εμεις θα βρουμε σπιτι αλλα σε λιγο θα βγαινεις βολτα στον πεζοδρομο παρεα με τις γατες και τα αδεσποτα...γιατι μετα το βαλκανικων θα ακολουθησουν και τα υπολοιπα τμηματα και τοτε να σε δω τι θα τραγουδας...
      για κατι τυπους σαν και σενα δεν αξιζει να μεινει τιποτα σ' αυτη την πολη...

      Διαγραφή
    2. Δεν μενω στην Φλωρινα καημένε. αντε τραβα βρες σπιτι στην νεα πολη σου..χαχαχα

      Διαγραφή
    3. χαχαχα;
      Άσχετα αν μένεις ή δεν μένεις στη Φλώρινα (μάλλον Φλωρινιώτης είσαι)πρέπει να αναρωτηθείς ποιος είναι ο ''καημένος''. Ο φοιτητής που θα πάει να βρει σπίτι στη Θεσσαλονίκη και θα ζήσει ως φοιτητής όπως θα έπρεπε ή εσύ που θα γυρνάς στον τόπο σου και θα συναντάς μόνο τη μαυρίλα και τις αρκούδες; Καημένε Φλωρινιώτη!
      Μη Φλωρινιώτης-Κάτοικος Φλώρινας

      Διαγραφή
    4. Ε σου λέω ότι δεν μένω στην Φλώρινα ρε καημένε. Άντε τράβα βρες κανα σπίτι και άσε τις ηρωισμούς στην άκρη. Παπαγαλάκι

      Διαγραφή
    5. για να επιμενεις τοσο οτι δε μενεις στη φλωρινα...να υποθεσω οτι μενεις σε κανενα σταβλο ή σε καμμια καλυβα στο χωριό σου ή μαλλον και το πιθανοτερο ότι δεν εχεις κατεβει ακομα απο τα δεντρα...οπότε όλα δικαιολογούνται!!!
      χαιρετισματα στους συντροφους σου...πες τους να μην ανησυχουν οι ανθρωποι εγκαταλειπουν την πολη οποτε αφοβα μπορειτε να κατεβειτε απο τα δεντρα...

      Διαγραφή
  8. ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ ..ΟΤΑΝ ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΑΣΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΗ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ [ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΠΙΡΤΟΥ ] ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ --ΠΑΤΑΓΩΔΕΣ ΦΙΑΣΚΟ ΚΑΤΟΠΙΝ "ΕΟΡΤΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγα τα ωα,ανωνυμε των 1101.Εσενα δηλ.σε ενδιαφερει ποιος ωργανει την διαμαρτυρια και οχι η διαμαρτυρια. Αν ηταν ο Σταθης η ο Βοσκος μη μου πεις οτι θα ησουν απο τους πρωτους? Παλι θα καθοσουν και θα χαζευες.Αν ηταν αξιοι οι αρχοντες μας,επρεπε να παραιτηθουν οπως τοσοι αλλοι,η να ηταν αυτοι μπροσταριδες στις διαμαρτυριες για να τους ξανα ψηφησει ο κοσμος χα...χα.Οταν μαθεις οτι η πανεπιστημιουπολη θα γινει κεντρο υποδοχης λαθρομεταναστων,τοτε θα αντιδρασεις.Σε πια διαμαρτυρια σταθηκαν μπροστα αυτοι? Φοβουνται μη τους κανει ΝΤΑ ο Σαμαρας,που εκανε την δουλεια του,χωρις να πειραξει τις σχολες στην πατριδα του και μπραβο του.Εσυ ομως παλι θα τους ψηφισεις κοροιδο. Δεν ξερεις οτι οπου κλεινει ενα σχολειο ανοιγει μια φυλακη? Δεν καταλαβες οτι μας θελουν στα σκοταδια? Αν λοιπον εισαι ευτιχισμενος με την σημερινη κατασταση, να τους ξαναψηφησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑΦΤΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΜΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΗΔΑΝ ΓΙΑΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΟΧΕΣ ΟΠΟΙΟΣΜΑ ΠΗΔΑΕΙ ΑΦΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΦΤΟ ΜΕΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανεργος Φλωρινιώτης10 Μαρτίου 2013 στις 10:42 π.μ.

    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΊΝΟΥΜΕ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?
    ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ?
    ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ. Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ. Η ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ "ΓΛΥΦΑΜΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ? ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ.ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΞΗΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ.ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΛΟΥΣ.
    ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ
    ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ? ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ? ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΩ.
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΠΟΤΕ Η ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ.......ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή