Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ο Αετός φυτεύει δέντρα;


Ο βασιλιάς των πουλιών, ο αετός, μπορεί να μην φυτεύει δέντρα, αλλά ως σύμβολο  περηφάνιας και ελευθερίας, εμπνέει ακόμα μικρούς και μεγάλους στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.
Τα παιδιά του Ολοήμερου Νηπιαγωγείου του Αετού του Αμυνταίου, τα μικρά Αετόπουλα, 

-όπως τα αποκαλεί η συνάδερφος Βούλα Ψαλλίδα, έχουν αποφασίσει να ομορφύνουν το χωριό τους ακόμα περισσότερο!
Για το σκοπό αυτό, οι νηπιαγωγοί: Βούλα Ψαλλίδα και Ελένη Κύρκου, προγραμμάτισαν μια σειρά εκπαιδευτικών δράσεων, τις οποίες υλοποιούν μέσα στο τρέχον σχολικό έτος σε συνεργασία με τους Τοπικούς και Δημοτικούς Φορείς και τους γονείς των παιδιών.
Κι επειδή οι Αετοί γεννούν Αετόπουλα, τα Αετόπουλα, πήραν στα χέρια τους μικρά δεντρύλια και τα φύτεψαν στο χωριό τους με ενθουσιασμό και πολλά χαμόγελα!
Τα δεντρύλια δόθηκαν στα σχολειά μας, από το Δασαρχείο Φλώρινας, με την προσωπική μέριμνα του Διευθυντή της Δ/νσης Δασών Ν. Φλώρινας κ. Στέφανου Γρούιου.
Ειδικά για τα σχολεία του Αμυνταίου, μερίμνησε ο Δήμος Αμυνταίου, έτσι ώστε να τα παραλάβει από το Φυτώριο και να τα παραδώσει σε κάθε σχολική μονάδα χωριστά.
ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΔΕΝΤΡΑ!!!
Συγχαρητήρια στις συναδέρφους για το μεράκι και τη δημιουργικότητά τους!!!
Συγχαρητήρια στα παιδιά, τα αετόπουλά μας, που κρατούν άσβεστη την ελπίδα στα χεράκια τους.
Συγχαρητήρια στους γονείς που συμμετέχουν ενεργά και με ενθουσιασμό στις δράσεις του νηπιαγωγείου.
Συγχαρητήρια στο Διευθυντή της Δ/νσης Δασών Ν. Φλώρινας, που δέχτηκε με ενθουσιασμό την αίτηση μας και μας πρόσφερε 1700 δεντρύλια, 1700 ελπίδες ζωής.
Συγχαρητήρια στο Δήμο Αμυνταίου που βρίσκεται πάντα αρωγός στο πλευρό των σχολείων μας.

Δόξα Κωτσαλίδου
Υπ. Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Φλώρινας

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στις νηπιαγωγούς!!! Αυτή είναι η ουσία του να είσαι Δάσκαλος! Να "φυτεύεις" σπόρους στις ψυχές μικρών παιδιών που θα μεγαλώσουν και θα γίνουν γερά δέντρα!

    Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή