Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Πως να παρκάρετε σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ των ''Ξύπνιων Οδηγών''..


Χθες 26/3/2013, γύρω στις 12.00 πήγα σε γνωστό Super-Market. Την ώρα που έμπαινα στον χώρο Parking του καταστήματος, έφευγε ένας άλλος, και βρεθήκαμε σε ένα σημείο το οποίο 2 αμάξια χωράνε άνετα να περάσουν. Αλλά, δύο ''Ελληνάρες'' είχαν παρκάρει πάνω στον δρόμο και όχι στις ειδικές θέσεις parking του 

καταστήματος. Όπως βλέπετε στο φωτογραφικό υλικό, οι 2 αυτοί οδηγοί χωρίς καμιά ντροπή και χωρίς καμιά παιδεία, άφησαν τα αμάξια τους όπου αυτοί θέλανε, πήγανε για τα ψώνια τους και φύγανε. Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Εμείς που αφήνουμε τα αυτοκίνητα μας στις ειδικές θέσεις Parking είμαστε χαζοί; Εσείς που παρκάρετε όπου γουστάρετε είστε οι ξύπνιοι; Υπάρχει και ένας τρίτος ξύπνιος οδηγός, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο οποίος πάρκαρε ακριβώς μπροστά στην είσοδο/έξοδο του καταστήματος. Λαός χωρίς ντροπή και χωρίς παιδεία. Εν έτη 2013 και δεν σέβεστε κανέναν, ούτε καν τον διπλανό σας. Ντροπή σας.
Αναγνώστης






10 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΓΗΣ!!!ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλη δουλειά από το να σχολιάζεται το πως πάρκαρε το αμάξι του κάποιος/α δεν έχετε...ΕΛΕΟΣ υπάρχουν και ποιο σοβαρά θέματα στην φλώρινα που πρέπει να σας απασχολούν για αυτό μια ζωή θα είμαστε τόσο πίσω σαν πόλη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κάνουν και σχολιάζουν φίλε, και η οδήγηση είναι θέμα παιδείας.

      Διαγραφή
  3. Dimokratia den exoume ??? opou theloume parkaroume....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΦΡΗΛΙΚΙ ΣΤΟ @@@@. ΕΝΩ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΟΙ ΤΟΡΛΑΚ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΤΟΡΛΑΚ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΝ ΟΙ @@@@2 ΑΝ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΣΑΝ ΜΗ ΤΟΡΛΑΚ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΥΡΙΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΣ-Η ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΗ ΑΦΟΔΕΥΣΗ; ΦΤΑΙΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ @@@@@@ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΟΣΤΟΣ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ) ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστό το σχόλιο σου, αλλά πρώτα φταίμε εμείς που χωρίς παιδεία πέρνουμε ένα τιμόνι και κάνουμε ότι θέλουμε λες και οδηγάμε στο χωράφι μας. Το κατάστημα φταίει κι' αυτό με την σειρά του, αλλά το βάρος της ευθύνης πέφτει στην παιδεία που έχουν κάποιοι άχρηστοι, αν έχουν παιδεία δηλαδή, πράγμα που αμφιβάλλω

      Διαγραφή
    2. ΕΙΜΑΙ Ο 1:19. ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ. Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΟΥ ΑΥΤΑΡΕΣΚΑ ΣΥΧΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ "Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ".

      Διαγραφή
  5. Εγώ δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. Μπάχαλο είναι το κράτος, μπάχαλο η οικονομία, μπάχαλο οι ανθρώπινες σχέσεις, μπάχαλο και το πάρκιν. Μάλιστα το τελευταίο είναι πολύ καλύτερο από τα άλλα, κανονικά θα έπρεπε να είναι ο ένας πάνω στον άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το α@@@@@@ και αν το πλένεις το σαπούνι σου χαλάς. Μερικοί νομίζουν οτι παρκάρουν στο χωράφι του παππού τους. Αυτοί οι λίγοι που νομίζουν οτι με τα λεφτά τους, και τις περιουσίες ή τα ψίχουλα που ξοδεύουν σε κάθε κατάστημα όποιο και άν είναι αυτό, θα πρέπει όλο το σύμπαν να συνομοτήσει για να έχουν πάντα το πρώτο τραπέζι στη πίστα. Ο ιδιοκτήτης και εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να υποκληθούμε στην αρχοντιά τους και τη κατασπιεσμένη μπρασκίλα που τη κουβαλάνε χρόνια τώρα, και τη σέρνουνε σαν κουβαδάκι και τη παρατάνε απο εδώ και απο εκεί.
    Αγχωμένοι τενεκέδες που ψωνίζουν και ξοδεύουν τα λεφτά τους και ζητάν την ανοχή μας. NO MERCY

    Ένας σωστός Μπράτσκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή