Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Από το κακό στο χειρότερο...


Κόλαφος για τους φιλοκυβερνητικούς τοπικούς παράγοντες της Φλώρινας και μεγάλη απώλεια για την τοπική κοινωνία υπήρξε η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του τελικού σχεδίου Αθηνά. Σύμφωνα με το σχέδιο που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή, η Φλώρινα είναι η μεγάλη χαμένη, αφού στο διάστημα που μεσολάβησε από την πρώτη ανακοίνωση και μέχρι σήμερα ΧΑΘΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ το Πανεπιστήμιο 

Δυτικής Μακεδονίας, το Τμήμα Βαλκανικών Σπουδών, αλλά και το μικρό αντισταθμιστικό όφελος της σχεδιαζόμενης συγχώνευσης της Σχολής Γεωπονίας των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης με αυτή της Φλώρινας

16 σχόλια:

  1. Ε ΒΕΒΑΙΑ,ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔ.,ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΟΠΤΟΝ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠ¨ΕΔΩ,ΘΑ ΜΑΓΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ,ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ,ΛΕΡΙΝ ΤΟ ΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΝ,ΟΥΣΤ ΑΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η απατη των βαλακανικων σπουδων ελαβε τελος
    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ......υπουργοι εξωτερικων που λει και ο Λιανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΦΟΥ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΔΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι μόνο ότι συρρικνώνουν τα ιδρύματα της περιοχής, αλλά περισσότερο υποτιμητικό είναι ότι κορόιδεψαν την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Άλλο σχέδιο είχαν για διαβούλευση, άλλα παρουσίασαν την τελευταία στιγμή. ΩΣ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΡΟΜΩΝ, ΤΕΛΩΝΕΙΑ, ΔΕΗ η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ «ΥΠΑΙΘΡΟΥ» ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η απατη λεει ο αλλος της σχολης Βαλκανικων σπουδων ελαβε τελος....Παλι καλα γιατι οι φοιτητες μας καθοντουσαν στο σβερκο.Τα χαιβανια οι Μεσολογγιτες,θα εχουν απ του χρονου κανα 5.000 φοιτητες επιπλεον..Τους δυστυχους...Τι θελουμε και το Παιδαγωγικο και το Νηπιαγωγων?Να τα ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ οπως και την Καλων Τεχνων,να τα δωρισουμε στη Κοζανη...που ειναι γεματη κοροιδα..γιατι οι φοιτητες σκανδαλιζουν με την παρουσια τους.Να φτασουν τα ορυχεια μεχρι τα βενζιναδικα για να χορτασουμε αναπτυξη..Φυσικα να κρατηστε τους παπαδες και τους μπατσους,για να ρχονται οι τουριστες και να θαυμαζουν τον ορθοδοξο φονταμεταλισμο και την αχαλινωτη αστυνομοκρατια.ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΩΝ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΝΑ 5-6 ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ,
      ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΣ 300 EURO ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΑΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΣΑΝ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Κ.Α.(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΩΝ , ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ)

      Διαγραφή
    2. Τι να σου πω ρε φιλε..Δεν εχω γκαρσονιερες ουτε διαμερισματα..Δεν μενω πια στη Φλωρινα γιατι ετσι πως την ρημαξαν,δεν ειναι αξιοπρεπης τοπος διαβιωσης.Βλεπω την πολη που μεγαλωσα να υποβαθμιζεται και να μεταλλασεται σε μια πολη φαντασμα με μετρημενα χρονια ζωης.Βλεπω μια ολοκληρη περιοχη να μεταβαλλεται σε χωματερη της χωρας.Σιγα σιγα φιλε θα τα παρουν ΟΛΑ..Οι νεοι εχουν εγκαταλειψει τον τοπο και η Φλωρινα με την αποχωρηση των φοιτητων θα αποτελεσει νεκροταφειο ελεφαντων..Τοτε ομως θα ειναι πλεον αργα για δακρυα..Οπως βλεπεις ειμαστε η μοναδικη πολη της χωρας που εθιγει απο τις αλλαγες και δεν διαμαρτυρηθηκε...Αυτο ειναι σημαδι θανατου φιλε μου.Ποιος να διαμαρτυρηθει?Οι 70χρονοι συνταξιουχοι που ειναι πλεον πλειοψηφια στη πολη?..Ανοιξε τα ματια σου..Κοιτας αλλα δεν βλεπεις..

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω. Θα ήθελα να πω όμως ότι η ηγεσία της Φλώρινας είναι εντελώς άχρηστη να διεκδικήσει οτιδήποτε. Λυπάμαι που μας διοικούν άτομα που λένε "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ", λυπάμαι που η Φλώρινα αντί να είναι τουριστικό κέντρο Χειμώνα Καλοκαίρι, θα καταντήσει ένα χωριό. Λυπάμαι που δεν υπάρχει ένας άξιος άνθρωπος να οδηγήσει αυτόν τον τόπο μπροστά, χωρίς τις κομματικές σημαίες, διεκδικώντας και παλεύοντας για το σωστό.

      Διαγραφή
  6. Όλα αυτά τα "hangover party", δεν είχαν καμία σημασία δηλαδή; Τι κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. NA ΞΑΝΑ ΡΙΨΤΕ ΡΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ...Α ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΡΕ...Ζ@@@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μια ζωη κοιμομαστε στην φλωρινα και ετσι κοιμουνται και φορεις της πολης μας... τυχαιο τιποτα δεν ειναι... επρεπε να μην πληρωσει κανενας φλωρινιωτης εφορια, χαρατσια κ.τ.λ ισως με αυτον τον εκβιασμο να μας ακουγαν οι κυβερνωντες....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην Κοζάνη έκλεισαν τα διόδια, στην Καστοριά την Εγνατία, στη Λάρισα τη Σιδηροδρομική γραμμή, στη Φλώρινα ... τα παντζούρια.

    Τι περιμένουμε; Πάρτε το χαμπάρι: ΔΕΝ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ, δική μας απόφαση είναι. Βγείτε επιτέλους στο δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ο κ.Βουλευτής μας σήμερα για την ετήσια εκδήλωση προς τιμήν του Κων/νου Καραμανλή.
    Βγήκε και στο facebook για να κοκορευτεί και
    δεν είπε σε κανένα πριν ο μοναχοφάης.
    Ούτε την Αθηνά τη φώναξε.
    Την άφησε μόνη να της φωνάζουν οι σούρδοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ntroph se osous ypotiman thn florina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σήμερα Πέμπτη 4-5 κλείνουμε το δρόμο έξω από το Πανεπιστήμιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ φοιτητες ειναι αυτοι που δινουν ζωη στην πολη μας. Ειναι που παραγουν πολιτισμο στην πολη μας και ξυπνουν τους κοιμγσμενους φλωρινιωτες. ΟΙ τοπικοι και αλλοι αρχοντες θελουν να κοιμωμαστε και να κανουν αυτα που θελουν και να τους περναει, γι αυτο και δεν συμετεχουν σε κανεναν αγωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή