Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Νέες διακρίσεις για τους αθλητές της ΓΕΦ


Στις 30 -31 Μάρτη το χρυσό κορίτσι της ΓΕΦ Σταυρούλα Δήμκου έκανε άλλη μία φορά περήφανη την ΓΕΦ καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο Πανελλήνιο Προτάθλημα γυκαικών στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα. Της αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην αθλητική της πορεία.
Την παρασκευή 5 Απριλίου οι πανπαίδες-πανκορασίδες της ΓΕΦ αγωνίστηκαν στο Διεθνές Κύπελο 

Ξιφασκίας που διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη απο τον Μέγα Αλέξανδρο με συμετοχές απο Βουλγαρία-Σερβία και Κροατία.
Ο Χατζοπουλος Στέφανος και η Ελένη Δήμκου ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, ενώ ο Ζαραβέλης Αντώνιος κατέλαβε την 3η θέση. Παράλληλα η ομάδα των παμπαίδων
Χατζοπουλος Στέφανος-Πασσάς Γεώργιος και Ζαραβέλης Αντώνιος κατέλαβαν το χρυσό στο ομαδικό της Σπάθης.
Την Κυριακή 7 Απριλίου στο ίδιο κύπελο ο Μιχάλης Σιάλτσης κατέλαβε την 2η Θέση στους αγώνες Ανδρών, ενώ η Ελένη Δήμκου την 1η θέση στους αγώνες Γυναικών.
Την ίδια μέρα η ομάδα Ανδρών με τους Σιάλτση Μηχάλη – Στοινίτση Δημήτριο – Τριανταφύλου Στέφανο και Πασσά Θωμά κατέλαβαν το χρυσό κύπελο. Να σημειωθεί δε οτι αγωνίστηκαν με αθλητές μεγαλύτερους ηλικιακά αφου ήταν αγώνες ανδρών – γυναικών.
Το ΔΣ της ΓΕΦ συγχαίρει όλους τους αθλητές-τριες τους προπονητές ,τους γονείς που καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες για τα υπέροχα αποτελέσματα και τους εύχεται πάντα επιτυχίες.





1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ΓΕΦ με πρωταγωνίστρια την Ελένη Δήμκου που κατέλαβε την 1η θέση και στις 2 κατηγορίες (Παγκορασίδων και Γυναικών) αποδικνύοντας το ταλέντο της.Ένα 12χρονο κορίτσι με πολύ θάρρος, μπόρεσε να νικήσει τις κατα πολύ μεγαλύτερες της αντιπάλους των ξένων χωρών.ΜΠΡΆΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή