Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Φλώρινας

Μετά το πέρας των Υποστηρικτικών Μαθημάτων Κοινωνικής Αλληλεγγύης που εξαιτίας της κατάργησης του θεσμού της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης, διοργανώθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά από την ΕΛΜΕ
Φλώρινας (τoν πρώτο χρόνο υπό την αιγίδα της και εφέτος σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Φλώρινας και την Ι.Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας), οφείλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους εκείνους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που οικειοθελώς και αμισθί συμμετείχαν στην πρωτοβουλία.

Δ.Σ. ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

5 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους εκπ/κούς για τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια, όμως τίποτα δεν απαλλάσσει όλους μας από την ευθύνη (όλων μας) για τη μη καταπολέμηση των γενεσιουργών αιτιών της αναγκαιότητας των φροντιστηρίων!!
    Ναι στην βελτίωση του πνευματικού επιπέδου του λαού μας, αλλά αυτό δεν θα γίνει με το πηγαίνουν όλα τα παιδιά από το γυμνάσιο στο λύκειο!
    Όλοι οι μαθητές - τριες να προάγονται ( στο γυμνάσιο ) με οποιαδήποτε βαθμολογία, αλλά μετά, για το λύκειο, επιλογή με όρια και προϋποθέσεις!
    Οι κοινωνίες έχουν ανάγκη από όλα τα επαγγέλματα, χωρίς αποκλεισμούς!
    Η πολιτεία και το ΥΠΕΠΘ μπορεί, αν θέλει, να εξαλείψει τα φροντιστήρια από την εκπ/ση, αλλά δεν θέλει , διότι στο χώρο αυτό επιβιώνουν πολλοί πτυχιούχοι, αλλά κυρίως διορισμένοι εκπ/κοί!!!!
    Οι κοινωνία θα μας έχει πάντα απέναντι!


    20.10.52

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ εντεχνο το τσουβαλιασμα που επιχειρητε να κανετε μεταξυ των ΝΟΜΙΜΩΝ και ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ απο το κρατος φροντιστηριων απο την μια, και απο την αλλη μερια μου βαζετε τα ΜΑΥΡΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ ιδιαιτερα των διορισμενων στο δημοσιο Σχολειο καθηγητων.
      Εκ του πονηρου ισως κυριε καθηγητα μου?
      Δεν μπορω να το καταλαβω.
      Να ξερετε παντως οτι εμεις οι γονεις το φροντιστηριο το επιλεγουμε μονοι μας χωρις να μας το επιβαλλει κανεις.(ισως γιτι ειναι ο μονος τροπος να μαθουν τα παιδια μας κατι).
      Για το ΜΑΥΡΟ και ΠΑΡΑΝΟΜΟ ιδιαιτερο απο τους διορισμενους καθηγητες ομως, υπαρχουν και πολλα ερωτηματικα για το ποσο αυτο επιλεγεται η επιβαλλεται.
      Επισης κυριε καθηγητα μου να ξερετε πως στο φροντιστηριο τα παιδια μας βλεπουν και μαθαινουν πως ενας ανθρωπος βγαζει τιμια και με ιδρωτα το ψωμι του.
      Το ιδιο δεν συμβαινει και στα ΜΑΥΡΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ μαθηματα απο τους διορισμενους, οπου εκει τα παιδια μας πολυ ευκολα και πολυ νωρις μαθαινουν την ΜΑΥΡΗ-ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΥΠΟΓΕΙΑ παντοτε συναλλαγη.
      Και αυτος ειναι αλλος ενας λογος που η κοινωνια θα σας εχει παντα απεναντι.

      Διαγραφή
    2. Γιατί δεν καταγγέλλεις κάποια μεμονωμένη περίπτωση αν γνωρίζεις αντί να γενικολογείς για το τι κάνει η κοινωνία κρίνοντας από τον εαυτό σου;

      Διαγραφή
    3. Αντι της ρηχης και ευκολης απαντησης (2.33), που ομολογουμενως περιμενα, θα σε παρακαλουσα να εστιασουμε λιγο σε διαφορες λεξεις-νοηματα του σχολιου μου (12.26) οπως....ΝΟΜΙΜΟ-ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ-ΜΑΥΡΟ-ΠΑΡΑΝΟΜΟ-ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ-ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ, αλλα και ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΛΑΤΩΝ που ξεχασα.
      Εγω σου εδωσα θεματα και θεματα για σχολιασμο-αναλυση, και εσυ μου πεταξες την μπαλα στην εξεδρα.
      Η για να σου το πω και αλλιως.....μου παρεδωσες λευκη κολα κυριε καθηγητα μου.

      Διαγραφή
    4. "ουκ εν τω πολλώ το ευ" αγαπητε/η 11:06.

      Επαναλαμβάνω, αν έχεις να καταγγείλεις κάτι με στοιχεία δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτή την εποχή.

      Αν δεν έχεις, τότε απλά είσαι συκοφάντης του κλάδου των εκπαιδευτικών και πρόσεχε μη δαγκωθείς και σε πιάσει το δηλητήριο.

      Χαρακτηριστικό του αδαούς είναι η εύκολη γενίκευση και η χρήση στερεοτύπων.

      Διαγραφή