Ένας από τους δώδεκα σεφ του φετινού Sani Gourmet Festival ήταν ο Νίκος
Κοντοσώπος, μαζί με γνωστά ονόματα της Ελληνικής Κουζίνας, όπως ο Γιάννης
Λουκάκος, ο Έκτορας Μποτρίνι, η Νένα Ισμυρνόγλου, ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και
ο Νίκος Καραθάνος.
Ο Νίκος Κοντοσώρος εκπροσωπώντας την
οικογενειακή επιχείρηση μαζί με τη
σύζυγο του Πετρούλα Σέλτσα, μαγείρεψαν τοπική κουζίνα σε ένα αποκλειστικά gourmet φεστιβάλ με διεθνή
ακτινοβολία.
Πρόκειται για μία σημαντική στιγμή στη συνολική πορεία και την
προσπάθεια που καταβάλλεται από το εστιατόριο «Κοντοσώρος» τα τελευταία 25
χρόνια για ανάδειξη της τοπικής κουζίνας και είναι εξαιρετικά σημαντικό το
γεγονός ότι έτυχε ευρύτερης αποδοχής, τόσο από το κοινό του Sani Gourmet Festival, όσο και από τους
υπόλοιπους συμμετέχοντες μάγειρες.
Ο Νίκος Κοντοσώρος παρουσίασε ένα menu βγαλμένο μέσα από την πολυετή αναζήτηση στην τοπική κουζίνα,
σε μία προσπάθεια ανάδειξης των αγνών υλικών και των παραδοσιακών γεύσεων που
αναδεικνύουν την ταυτότητα της κουζίνας της περιοχής μας.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.sanigourmet.gr
Δεν μπορω να κρυψω τον ενθουσιασμο μου για μια ακομη αναγνωριση, σε Πανελλαδικο επιπεδο,της πιο νοστιμης τοπικης κουζινας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝιλκο, Πετρουλα και Προσωκο σας στελνω τα πιο θερμα συνχαρητηρια για την τοσο συμαντικη επυτηχια σας.
Σε λιγες εβδομαδες θα σας σφιξω τα χερια σας απο κοντα.
Χαιρετισματα
Βασιλης Σισκος