Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Εξοπλίζονται οι υπηρεσίες της Τροχαίας με δίκυκλες μοτοσικλέτες και οχήματα. Υπέγραψε την προέγκριση των έργων ο Γ.Δακής

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, υπέγραψε την προέγκριση του σχεδίου σύμβασης δύο έργων που αφορούν στον εξοπλισμό της Τροχαίας, για την παροχή ασφάλειας, στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Συγκεκριμένα ενισχύονται οι υπηρεσίες της, με 18 δίκυκλες μοτοσικλέτες και 22 οχήματα προϋπολογισμού πεντακοσίων εξήντα εννιά χιλιάδων ευρώ (569.000 €).
«Είναι έργα ιδιαίτερα σημαντικά, τόνισε ο Γιώργος Δακής, καθώς ενισχύουν την Αστυνομία μας, διασφαλίζοντας παράλληλα την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της. Στηρίζουμε έμπρακτα το αγαθό της Ελευθερίας μέσα από την Ασφάλεια των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας. Είναι υποχρέωση μας να συμβάλουμε αποτελεσματικά, στο πραγματικά δύσκολο έργο της, που φέρει εις πέρας κάθε μέρα σε μια δύσκολη περίοδο. Οι πρωτοβουλίες μας αυτές, πρόσθεσε ο κ. Δακής, πιστεύω ότι βελτιώνουν το ηθικό των αστυνομικών, ενδυναμώνουν την αίσθηση του καθήκοντος και θεμελιώνουν την πεποίθησή μας αναφορικά με τις προσδοκίες την ελληνικής κοινωνίας για δημόσια ασφάλεια και τάξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου