Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Εκδήλωση μίσους και διχασμού από τη «Χρυσή Αυγή» στη Φλώρινα

Χθες, Κυριακή 21/7/2013, βουλευτές και μέλη της «Χρυσής Αυγής» και εθνικιστικών οργανώσεων πραγματοποίησαν μια προκλητική πορεία στο κέντρο της πόλης της Φλώρινας και στο τελωνείο της Νίκης, κλείνοντας τα σύνορα.
 Με αφορμή τα τοπικά πανηγύρια της περιοχής και με πρόσχημα την υπεράσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας, τα μέλη των νεοναζιστικών αυτών μορφωμάτων δε διαταράσσουν απλά τις ήδη δύσκολες διακρατικές σχέσεις, αλλά αμαυρώνουν
τη διεθνή εικόνα της Ελλάδας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι προσπαθούν, για μία ακόμη φορά, να σπείρουν το μίσος σε μια «ευαίσθητη» περιοχή όπως η Φλώρινα.
Με νωπά τα σημάδια και τις μνήμες του Εμφυλίου στην ευρύτερη περιοχή τα εμφυλιοπολεμικά συνθήματα που ακούστηκαν χθες, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσής τους, δε συνιστούν σε καμία περίπτωση απόψεις. Είναι εκφράσεις μίσους, που πλήττουν τον πολιτισμό και τις πανανθρώπινες αξίες, προσβάλλοντας βάναυσα τα δημοκρατικά αισθήματα του λαού μας.
Η ακριτική κοινωνία της Φλώρινας δεν μπορεί και δε δείχνει καμία ανοχή στο φασισμό και το νεοναζισμό. Η ιστορική μας μνήμη δε μας επιτρέπει να γυρίσουμε στις χειρότερες σελίδες της ελληνικής ιστορίας. Η εντεινόμενη ναζιστική και ρατσιστική δράση της «Χρυσής Αυγής» δεν έχει θέση στην πόλη μας.
Το σύνθημα «ποτέ πια πόλεμος – ποτέ πια φασισμός», που σφράγισε την αντιφασιστική νίκη των λαών και τη συντριβή του χιτλεροφασισμού, παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ.
Η «Χρυσή Αυγή» θα πρέπει να καταλάβει επιτέλους ότι η ελληνική κοινωνία δεν ανέχεται να ζει υπό τη φασιστική απειλή. Αντίθετα, αναζητά μια κοινωνία που θα διακατέχεται από ισότητα, δικαιοσύνη και αλληλεγγύη κι όχι από κηρύγματα μίσους και κοινωνικού κανιβαλισμού.
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μαζί με το λαό αγωνίζονται για ένα ενωτικό, δημοκρατικό και μαζικό Κίνημα, ικανό να αντιμετωπίσει και να νικήσει τη «φαιά πανούκλα» που σηκώνει κεφάλι.
Αυτή τη φορά, η ιστορία δεν πρέπει να επαναληφθεί!
Θανάσης Γερμανίδης
Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας

25 σχόλια:

  1. Καλά κατι μας είπες τώρα,κατ'αρχην ψηφίστηκε απο 500.000+ Έλληνες πολίτες στο ζουμί τώρα,η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που ότι είπε προεκλογλικά τα τήρεισε όλα κατα γράμμα.Επιπλέον κάνει αυτο που δεν κάνετε ΕΣΕΙΣ στη βουλή,ασκεί ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!Η Χρυσή αυγή αυτη τη στιγμή βρίσκεται γύρω στο 17-18% με ανοδική πορεία!Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθημερινά πλέον βλέπουμε τη χρησιμότητα που έχει η Χρυσή Αυγή για την παραπαίουσα Μεταπολίτευση. Αποδεικνύεται το πολυτιμότερο "εργαλείο" των δωσίλογων της εποχής του Μνημονίου. Άλλες φορές με τις βρισιές, άλλες φορές με τις σφαλιάρες και άλλες φορές με τα "κουμπούρια", καταφέρνουν και δίνουν τροφή" στα ΜΜΕ των δωσίλογων. Αποσπούν την προσοχή του κόσμου από τα πραγματικά προβλήματα και δίνουν στους προδότες απρόσμενες "πάσες" σε ένα "παιχνίδι", το οποίο θα έπρεπε να είναι ήδη χαμένο γι' αυτούς.
      Η Χρυσή Αυγή με τη λειτουργία της λειτουργεί σαν σωσίβιο για τους δωσίλογους. Απλά αναμασά "δυνατά" στη Βουλή αυτά τα οποία λέει ο κόσμος στον δρόμο, δίνοντας το "άλλοθι" σε όλους τους προδότες της Βουλής να παριστάνουν τους "δημοκράτες" Πρόκειται για μία ομάδα αγραμμάτων, η οποία απλά βάζει τη "μαγκιά" του πεζοδρομίου στα βουλευτικά έδρανα. Οι ίδιοι οι δωσίλογοι τούς προκαλούν ή ακόμα και τους παροτρύνουν να παραστήσουν τους "άντρακλες" μέσα στη Βουλή ...Καθαρός αντιπερισπασμός ...Για να μην βλέπει ο λαός τούς προδότες, έβαλαν μπροστά του τους βλάκες.
      Σε ποια κοινωνική εκδήλωση θα μπορούσε να σταθεί ο Βενιζέλος, ο Παπανδρέου ή ο Σαμαράς, αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή; Σε ποιο ακροατήριο θα εξηγούσαν τους "αγώνες" τους και την "αγωνία" τους για τη δημοκρατία; Χάρη στον Κασιδιάρη και τους άλλους μπορούν ακόμα και σήμερα να "ψελλίζουν" κάτι περί δικαιωμάτων του πολίτη, Χίτλερ και ολοκληρωτισμούς. Χωρίς τον Κασιδιάρη και τους ομοίους του, διαφορετική θα ήταν η συζήτηση μεταξύ των πολιτών ...Θα συζητούσαν για την προδοσία του Γιωργάκη και την παραδειγματική τιμωρία του ...Θα συζητούσαν για το "δούλεμα" του Σαμαρά, ο οποίος υποσχόταν "προανακριτικές" και στην πραγματικότητα "έκλεψε" τις εκλογές ...Θα συζητούσαν την προστασία που απολαμβάνουν οι διεφθαρμένοι, εξαιτίας των νόμων του Βενιζέλου ...Θα συζητούσαν για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας από τον προδοτικό και διεφθαρμένο δικομματισμό.
      ...Συζητάνε όμως οι πολίτες τέτοια πράγματα; ...Όχι βέβαια. Συζητάνε για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να οπλοφορούν οι βουλευτές μέσα στη Βουλή. Συζητάνε για το αν έδωσε ένα "τσόκαρο" την τσάντα του για έλεγχο ή όχι. Αυτό το προπέτασμα "καπνού" τούς προσφέρει η Χρυσή Αυγή ...Δεν βλέπουν τα σοβαρά και βλέπουν τα ασήμαντα ...Δεν μιλάνε για το γελοίο τίμημα που έλαβε ο Βενιζέλος, προκειμένου να παραδώσει τον τερατώδη ΟΤΕ στους Ναζί της Ντόιτσε Τέλεκομ ...Δεν μιλάνε για τις αθλιότητες των διοδίων και του Μπόμπολα ...Δεν μιλάνε για τον Χατζηδάκη, ο οποίος, υπό τις εντολές του Μητσοτάκη, διαλύει τα πάντα ...Για τον ΟΣΕ, ο οποίος θα παραδοθεί τζάμπα ...Για το νερό, το οποίο θα στερηθεί ο κόσμος στο μέλλον. Η ανεργία καλπάζει και τους δουλεύουν με αντιρατσιστικούς νόμους, οι οποίοι δεν αφορούν κανέναν.
      Μόνον τους πραγματικούς Ναζί και τους συνεργάτες τους στην Ελλάδα υπηρετεί η Χρυσή Αυγή ...Τους Ναζί, οι οποίοι είναι τα αφεντικά του δικομματισμού ...Τους παλιούς δωσίλογους του Κολεγίου Αθηνών των Βενιζελικών ...Τους ιδρυτές των Ταγμάτων Ασφαλείας, των οποίων στέλεχος ήταν ο Παπαδόπουλος. "Παράσταση" δίνουν όλοι αυτοί μέσα στη Βουλή ..."Παράσταση" που βολεύει τη γερμανική πρεσβεία ..."Παράσταση" που βολεύει τους δανειστές, εφόσον "καίνε" τα ελληνικά επιχειρήματα μόνο και μόνο επειδή τα πιάνουν στο στόμα τους ...Το παλιό κόλπο με το ΚΚΕ. Ό,τι πρέπει να πει και να απαιτήσει ο λαός, το κάνουν άχρηστη "πατσαβούρα" οι χρυσαυγίτες ...Όλα "σωστά" και τα πρόσωπα "λάθος"...

      Περισσότερα: http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2013/06/antiratsistikos-nomos.html

      Παρακαλώ πολύ διαβάστε και διαδώστε τα κείμενα του Παναγιώτη Τραϊανού.

      Διαγραφή
  2. Δεν θα διαφωνησω μαζι σας κυριε Γερμανιδη,και θα ειμαι οσο ποιο συντομος μπορω..Θαθελα ομως ως ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ να κανετε τις ιδιες τοποθετησεις οταν οι διαφοροι Βοσκοπουλοι κανουν τις διαφορες δηλωσεις περι Μακεδονισμου,πραγμα που μεχρι σημερα δυστυχως δεν το εχετε πραξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΙΣΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΗ. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΙΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΗ MARFIN ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ''ΜΝΗΜΕΣ ΕΜΦΥΛΊΟΥ'' ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΉΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΩ ΘΑΝΑΣΗ ΡΕΙΧΝΟΥΝ ΧΟΛΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως οι 2-3 "ήρωες" του πληκτρολογίου εδώ μέσα μόνο ξεσπαθώνουν υπέρ των μαχαιροβγαλτών νεοναζί. Γιατί δεν κατεβήκατε μαζί τους και τους αφήσατε "ορφανούς" από Φλωρινιώτες; Να δούμε ποιοι είναι με αυτούς που κρεμούσαν τους "Αριστοτελικούς"... Οι νεοναζί δεν είναι ούτε αριστεροί ούτε δεξιοί! Είναι μαχαιροβγάλτες εγκληματίες ανθέλληνες που οι μπαμπάδες τους στην Κατοχή κατέδιδαν Έλληνες πατριώτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!
      ΚΟΥΤΣΟΜΠΛΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙ.
      ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ.

      Διαγραφή
    2. Ναι! Και απλά τυχαία έχουν ναζιστικά τατουάζ στα χέρια! Σύμπτωση!

      Διαγραφή
  6. 3.31,εσυ εχεις το δικαιωμα και δηλωνεις ελληνας μακεδωνας,οι αλλοι δεν εχουν δικαιωμα αυτοπροσδιορισμου?αυτη ειναι η εθνικοπατριωτικη μας κοντοφθαλμη {δημοκρατια}.Καταντια ξεπεσμος ,οι ελληνες ειναι στη χερωτερη κριση,οχι μονο οικονομικη,αλλα και πολιτισμικη,ηθικη,κοντολογις η αισχατια της ευρωπης και οχι μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μη σε κρατάμε, πήγαινε στο Μπανανιστάν του Γκρουέφσκι (Γκρούγιου) να συνδικαλιστείς μαζί με τους υπόλοιπους γυφτοσκοπιανούς!
      ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!

      Διαγραφή
    2. 6.40,Αλεξανδρος η λεξη προερχεται απο τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ λεξεις,Αλεξω= Ωθω,ανδρος = ανδρας,μεταφραση ωθω τους ανδρες,Φιλιπος,η λεξη προερχεται απο Φιλος+ιππος,μεταφραση φιλος του αλογου,θα μπορουσα να συνεχισω με πολλα τετοια παραδειγματα σαν ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ,αυτοπροσδιορισου λοιπον στη γλωσσα σου να δω την "Μακεδονικοτητα" σου..

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραία λοιπόν....
    και εγώ τι να κάνω τώρα που όλοι εσεις που νομίζετε ότι κατέχετε την αλήθεια μιλήσατε;;
    να χαρώ; να λυπηθώ; να κλάψω; να φοβηθώ;
    ή να ξεράσω;
    Να τη χαιρόμαστε και τη Φλώρινα και την Ελλάδα έτσι που την καταντήσαμε Νεοέλληνες...
    Από τους νερόβραστους ή/και βολεμένους αριστερούς που τα 'ξύνανε' επί δεκαετίες αφήνοντας τα κάθε λογής λαμόγια να αλωνίζουν ανενόχλητα...στους φοβερούς 'υπερπατριώτες' που θα τα 'ματώσουν'και θα ματώσουν τα πάντα γύρω μας όπως υπόσχονται.
    Κρίμα για την ωραιότερη χώρα του κόσμου.
    Κάποιος να βγάλει την τάπα, να αδειάσει από τα σ-απόνερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γράφει: "Με αφορμή τα τοπικά πανηγύρια της περιοχής και με πρόσχημα την υπεράσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας"...
    ερωτώ: 1) ποια τοπικά πανηγύρια; Της ανάμνησης της βουλγαρικής εξέγερσης του Ίλιντεν που διοργανώνονται από ψηφοφόρους του Ουράνιου Τόξου στη Φλώρινα με τη συμμετοχή πρακτόρων από το γειτονικό κράτος των Σκοπίων;
    2)για ποιο πρόσχημα μας μιλά; Είναι ή δεν είναι η Μακεδονία ελληνική;
    Αυτά τα απλά ερωτήματα ας τα απαντήσει αν τολμά ο κ. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ ΠΕΡΙ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΚΕΙ ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ; TIΠΟΤΑ; ΠΟΝΗΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ''ΚΥΒΥΣΤΙΣΗ'.ΚΥΒΥΣΤΙΣΗ Ο ΕΝΑΣ , ΣΠΑΓΓΑΤΟ Ο ΑΛΛΟΣ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ.ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εισαστε υπεριφανοι για τα σχολια σας?αν ναι?τοτε κατι δεν παει καλλα σε τουτο εδω τον τοπο.Θα μου πητε,καλα ρε μεγαλε,τωρα το καταλαβες?οχι,αλα εφαγα τα νιατα μου και οιελληνες ειναι ελληνες,δεν αλλαζουν{νεοελληνες η κατα ΣαββοπουλοΚ@@@@@@@},ΤΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ Ανώνυμε 22 Ιουλίου 2013 - 6:40 μ.μ.

    Βρίσκω την τοποθέτησή σας εξαιρετική. Συνοψίζετε την ουσία του προβλήματος με επιχειρήματα και όσο πάθος χρειάζεται.
    Μακάρι να βρουν το χρόνο να ξαναδιαβάσουν όσα γράφετε οι υπόλοιποι ανώνυμοι στο ποστ, που τοποθετούνται πολύ εύκολα υπέρ της ομάδας αυτής και να κάνουν την προσπάθεια να καταλάβουν και αυτά που λέτε.

    Διαβάζω μετά από πολύ καιρό μία πολύ καλή τοποθέτηση και αυτό μου δίνει την ελπίδα ότι ίσως να μην είναι χαμένη η κατάστασή μας, υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν τι συμβαίνει και το λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστω θερμα,κυριε Πιερρακο για τα καλα σας λογια,και παιρνω,εστω μια μικρη ικανοποιηση γιατι ο κυριος που θελει να αυτοπροσδιοριστει ως ¨Μακεδονας' δεν απαντησε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρανόησες, φίλε. Ο κύριος Πιερράκος αναφέρεται στην απάντηση του πρώτου σχολίου ("Καθημερινά πλέον βλέπουμε τη χρησιμότητα που έχει η Χρυσή Αυγή για την παραπαίουσα Μεταπολίτευση" κλπ).
      Η δική σου τοποθέτηση, αν και εμπεριέχει αλήθειες, είναι ύποπτη. Είναι στρεβλή, αποπροσανατολιστική, παραπλανητική , ισοπεδωτική, κοντολογίς, ΓΑΠίζει και Πρετεντερίζει. Άκου εκεί "η αισχατια της ευρωπης και οχι μονο"! ΕΛΕΟΣ!
      Και, φίλε, δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού έχουν όλοι. Δικαίωμα στην αισχρή προπαγανδιστική ηλιθιότητα δεν έχουν (του είδους ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν "Μακεδόνας", όπως κάποιοι τον εννοούν).

      Διογένης

      Διαγραφή
  14. Κύριε Γερμανίδη: 1) Πόσο Δημοκρατικό και Συνταγματικό είναι να απαγορεύεις τη διανομή τροφίμων σε Έλληνες πολίτες που πεινάνε εξ' αιτίας των ενεργειών των Ελλήνων πολιτικών, από ένα πολιτικό κόμμα που έχει εκλεγεί στο ελληνικό κοινοβούλιο με τη συνταγματικά προβλεπόμενη διαδικασία; 2) Πόσο Δημοκρατικό και Συνταγματικό είναι να απαγορεύεις στο ίδιο πολιτικό κόμμα να διεξαγάγει φεστιβάλ της νεολαίας του; 3) Ποιό νόμο παραβαίνει το συγκεκριμένο κόμμα σε κάθε περίπτωση; Τέτοιες απαγορεύσεις δεν τόλμησε να επβάλλει ούτε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος. Όχι από φόβο, αλλά από αίσθηση περί δικαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγχαρητήρια κύριε Γερμανίδη! Δυστυχώς, οι θαυμαστές τους Ναζισμού, επικαλούμενοι χίλια δυό προσχήματα, ασχημονούν σε βάρος, της Δημοκρατίας, την οποία βέβαια επικαλούνται για να αισχρολογούν! Είναι ντροπή, για την χώρα που δίδαξε την δημοκρατία στην Ανθρωπότητα, που έδωσε το φώς του πολιτισμού σε όλο τον κόσμο, σήμερα να υπάρχουν οι δήθεν νεοέλληνες, που να τα προσβάλουν όλα αυτά! Θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας, από ντροπή για αυτά τα νεόκωπα αποβράσματα της πολιτικής ζωής του Τόπου μας! ΝΡΟΠΗ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.
    ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαιρομαι που στην πορεια της Χρυσης Αυγης στην Φλωρινα δεν συμετηχαν Φλωρινιωτες.
    Αυτο εμενα μου λεεη πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή