Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΦΣΦ "Ο Αριστοτέλης" ευχαριστεί δωρητές του Λαογραφικού του Μουσείου

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω δωρητές αντικειμένων προς το Λαογραφικό Μουσείου του Συλλόγου μας.
Μανουσάκη Ιωάννη, Ιωαννίδη Παύλο, Παλικρούση Χαράλαμπο, Οικογ. Παλικρούση Λάζαρου, Χρήστου Αλέξανδρο, Μαρκόπουλο Γεώργιο, Γιαπράκη Χρήστο, Μαυρουδίου Φανή, Κουτσιπέτρο Χρήστο, Γιαννόπουλο Γρηγόριο, Γιαννόπουλο Βασίλειο, Ρώμα Ευάγγελο, Κάρη Αναστάσιο, Κων/νο Χαρ. Ρόζα.
Οι δωρεές αντικειμένων είναι η κυριότερη πηγή πλουτισμού των συλλογών
και των αρχείων του Λαογραφικού μας Μουσείου. Όλα τα αντικείμενα, οσοδήποτε ταπεινά κι αν μοιάζουν στον σημερινό ιδιοκτήτη τους, όσο παλαιά και αν είναι, μπορεί να ενδιαφέρουν το Λαογραφικό Μουσείο του «Αριστοτέλη».
Η εθελοντική προσφορά των δωρητών, πέρα από την προσωπική ηθική ικανοποίηση που πρόσφερε, υποστηρίζει, ιδιαίτερα σε καιρούς δύσκολους, την παραγωγή πολιτισμού προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και του Συλλόγου μας. 
Στην προσπάθεια που κάνουμε στον «Αριστοτέλη», για να διατηρήσουμε την ιστορία του τόπου μας ζωντανή και να τη μεταδώσουμε στις επόμενες γενεές, μέσα από τα πιεστικά προβλήματα του σήμερα, οι συγκεκριμένοι δωρητές ήλθαν ως αρωγοί με την ένθερμη χειρονομία τους.
Ευχαριστούμε θερμά.

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου