Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Συλλήψεις για πώληση και κατοχή ναρκωτικών στη Φλώρινα

Χθες (05-09-2013) το απόγευμα, αστυνομικοί της Α’ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας συνέλαβαν  στη Φλώρινα, δύο (2) ημεδαπούς, έναν 18χρονο για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και έναν 17χρονο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, οι δύο ημεδαποί συνελήφθησαν διότι ο 18χρονος πούλησε στον 17χρονο ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 5 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Στη συνέχεια, σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 17χρονο, βρέθηκε τμήμα δισκίου αμφεταμίνης, το οποίο υπάγεται στο Νόμο Περί Ναρκωτικών, ενώ σε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 18χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 4,1 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. 

12 σχόλια:

  1. Οι αστυνομικες αρχες του τοπου αυτου ειναι πλεον προφανες οτι διακατεχονται απο καποιου τυπου συνδρομα.Δεν ειναι δυνατον κυριοι για 5 γραμμαρια κανναβης να διασυρονται οικογενειες και το μελλον 17χρονων και 18χρονων.Εχετε καταντησει γραφικοι σεριφηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διασυρονται οικογενειες;;;;...και οι οικογενειες τι κανουν για τους κανακαρηδες τους;;

      Διαγραφή
  2. Οι αστυνομικές αρχές του τόπου μας κάνουν ότι γουστάρουν!!Και μετά έχουν την απαίτηση να τους παίρνουμε και στα σοβαρά...για την δήθεν "δουλειά" που κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!
    ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟΜΥΑΛΟΙ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σταλαγματια σταλαγματια γεμιζει η σταμνα η πλατεια...Με την ιδια λογικη και το καθε φυτο λιγα γραμμαρια ζυγιζει...Ας επιτραπει η καλλιεργεια για να ειναι και νομιμο

      Διαγραφή
  4. Έτσι και χειρότερα.. πολύ χειρότερα. Η Φλώρινα πλέον είναι πανελληνίως γνωστή για την πιεστική - καταπιεστική της αστυνόμευση.. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΓΝΩΣΤΟΙ κύριοι αστυνόμοι!! Και το ξέρετε και εσείς αυτό και χαίρεστε.. αντί να σκεφθείτε λίγο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SAS PEIRAXAN TA 5 GRAMMARIA ?

    STA POSA GRAMMARIA PREPEI KAIGONTAI KANONIKA ?

    ERE MASTOURIA POU GEMISE H FLORINA !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο θέμα μας...
    Αναρωτιέμαι πώς κοιμούνται κάτι τέτοια τύποι. Και οι ίδιοι και ασφαλώς εκείνοι που τους δίνουν εντολές ...και νομοθετούν ...και δικάζουν... Κι εκείνοι που τους επικροτούν.
    Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν επιτελούν λειτούργημα ούτε προστατεύουν. Τρομοκρατούν και καταστρέφουν. Βολικό, ε;

    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λιγο πιο λιανα για να καταλαβαινουμε και οι υπολοιποι

      Διαγραφή
  7. 5 γραμμάρια??? έγκλημα ..... αα ρε καρμίριδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή