Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ετήσια γενική συνέλευση της ΕΟΧ στη Φλώρινα

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 12:00 ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας θα φιλοξενήσει την ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας. Στην συνέλευση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των Συλλόγων Χιονοδρομίας της χώρας και πραγματοποιείται στην πόλη μας για πρώτη φορά. Το πρόγραμμα της συνέλευσης περιλαμβάνει τον ετήσιο απολογισμό της Ομοσπονδίας σχετικά με διάφορα θέματα (Διοικητικά, Οικονομικά, Διαχειριστικά, Αγωνιστικά και Υλικών) και την αξιολόγηση των
δράσεων της Ομοσπονδίας . Επίσης θα συζητηθεί ο προϋπολογισμός για την νέα χρονιά, θέματα κανονισμών και άλλα θέματα όπως η Ελληνική συμμετοχή στην Χειμερινή Ολυμπιάδα του Sochi στην Ρωσία τον ερχόμενο Μάρτιο.
Οι εργασίες της συνέλευσης είναι ανοιχτές για το κοινό, που θα ήθελε να παρακολουθήσει την συζήτηση από κοντά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας στην πλατεία Διοικητηρίου.
Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας ευχαριστεί τον Δήμαρχό και το Δημοτικό Συμβούλιο για την παραχώρηση της αίθουσας αλλά και την συνεχή βοήθεια και συμπαράσταση σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου και της Ομοσπονδίας.   
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σάββας Γιαζιτζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου