Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Ο Κροάτης Files Petar σήκωσε το 4ο Florina Euro Cup!

Συνολικά 182 παιχνίδια από 45 συμμετέχοντες από 9 χώρες απήλαυσαν οι Φλωρινιώτες θεατές σταθεροί φίλοι του σπαθιού.
Το 4ο Florina Euro Cup, πέρασε, λοιπόν στην Ιστορία ως άλλη μια πετυχημένη διοργάνωση που «ήρθε» στην Φλώρινα και «άφησε» άριστες
εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες.
Ιδιαίτερα εγκωμιαστικά τα σχόλια ιδιαίτερα από τους εκπροσώπους της Τουρκικής, Δανέζικης, Ολλανδικής και Βρετανικής Ομοσπονδίας, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα συνεχίζουν να στηρίζουν τον θεσμό και προσκάλεσαν την ομάδα του Ο.ΞΙ.Φ. σε αντίστοιχες διοργανώσεις στις χώρες τους.
Την παράσταση έκλεψαν τα πιτσιρίκια του Ομίλου που παρουσίασαν για 1η φορά τις οπλομαχητικές τους ικανότητες μπροστά σε κοινό υπό την καθοδήγηση της Ολυμπιονίκη Ι. Χρήστου.
Για την Ιστορία οι νικητές ήταν: 1ος Files – Κροατία, 2ος Cosgoun – Τουρκία, 3οι Kongstad και Danckwardt – Δανία, ενώ καλύτερος Έλληνας ο Μπεσίρης 7ος και καλύτερος Φλωρνιώτης ο Ρεπάτσης 23ος.
Τις απονομές στους Νικητές έκαναν ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Ι. Βοσκόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας κ. Εμ. Κατσιαδάκης και ο Πρόεδρος του Ο.ΞΙ.Φ. κος Χ. Παυλίδης.
Τους Αγώνες στήριξαν, και τους ευχαριστούμε θερμά, ο Δήμος Φλώρινας, η ΕΟΞ, η ΔΕΗ Α.Ε., τα Ρολόγια ΟΥΥΟ, το Thessaloniki Fencers Club (TFC) και βέβαια οι φίλοι της Ξιφασκίας στην Φλώρινα.
Στο περιθώριο των Αγώνων ο Πρόεδρος της ΕΟΞ κος Εμ. Κατσιαδάκης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Οπλομαχητικό Κέντρο του Ο.ΞΙ.Φ. στην Θεσσαλονίκη και να ενημερωθεί για θέματα που αφορούν την νέα αυτή εγκατάσταση.
Από Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου