Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Με όπλο την έδρα ο "Αμύντας"

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Μακεδονικού Θεσ/νίκης, ο Αμύντας καλείται στο γήπεδο του, το Σάββατο 16/11  στις 18:00, να αντιμετωπίσει την περσινή κυπελλούχου Ελλάδος Νέα Ιωνία, στα πλαίσια της 5ης
αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.
Παρά την κόπωση των συνεχόμενων αγώνων, (3παιχνίδια μέσα σε διάστημα 7ημερών), οι παίκτριες του Αμύντα θα επιδιώξουν να σταθούν όσο το δυνατόν καλύτερα απέναντι στον ισχυρό σύλλογο της πρωτεύουσας, που την τελευταία 7ετία πλασάρεται στην πρώτη τετράδα της κατηγορίας. Αποκορύφωμα η περσινή σεζόν, όπου η ομάδα κατάκτησε το κύπελλο στο Αμύνταιο, απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας και αναδείχθηκε δευτεραθλήτρια στο πρωτάθλημα.
Ο φίλαθλοι του Αμύντα και του αθλήματος, αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν στο ΔΑΚ Αμυνταίου, ώστε μεταδώσουν στις παίκτριες το πάθος και τη δύναμη, που απαιτείται σε αναμετρήσεις, όπου η φιλοξενούμενη ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
Αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση, η πίβοτ του Αμύντα Τάνια Τσουτσουλάκη σχολίασε: « Είναι πραγματικά μια δύσκολη εβδομάδα, όπου όλες οι παίκτριες προσπαθούν, παρά τις πολλαπλές τους υποχρεώσεις, να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των παιχνιδιών.
Η Νέα Ιωνία είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο, με βάθος στο ρόστερ της, κατά συνέπεια είναι και το φαβορί για τη νίκη.
Εμείς δεν πρόκειται να πέσουμε αμαχητί στο γήπεδο, θα τα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και είμαι σίγουρη ότι αρωγός σ αυτή την προσπάθεια θα είναι ο κόσμος μας».
Ομάδα 
  Αγ. 
Ν 
Ι  
Η  
         
1
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
3
3
0
0
   6

2
Π.Α.Ο.Κ
3
3
0
0
   6

3
Ο.Φ. Ν. ΙΩΝΙΑΣ
4
2
0
2
   4

4
Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
4
2
0
2
   4

5
Α.Σ.Ε. ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ
4
1
0
3
   2

6
Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
3
1
0
2
   2

7
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
3
0
0
3
   0



 νίκη= 2 βαθμοί, ισοπαλία= 1 βαθμό, ήττα= 0 βαθμοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου