Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Πρόσκληση από την Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Δυτικής Μακεδονίας

Η Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι στις 23-11-2013 θα βρίσκεται στην Περιφερειακή  Ενότητα Καστοριάς μετά από πρόσκληση μας ο Υφυπουργός των Εξωτερικών κ. Δημήτρης Κούρκουλας.
Η επίσκεψη αυτή γίνεται στα πλαίσια
των πρωτοβουλιών που  έχει αναλάβει η Περιφερειακή Επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας  για ένα μεγάλο εύρος ζητημάτων που απασχολούν τις ακριτικές μας περιοχές  και στα πλαίσια του διαλόγου για την έξοδο από την κρίση.
Η διήμερη επίσκεψη του Υφυπουργού περιλαμβάνει ανοιχτή σύσκεψη στο αμφιθέατρο της ΕΔΗΚΑ στην Καστοριά, το Σάββατο 23-11-2013, με προσκεκλημένους όλους τους φορείς της Δυτικής Μακεδονίας και όλες τις επιχειρήσεις του εξαγωγικού εμπορίου της Δυτικής Μακεδονίας. Στα πλαίσια αυτά ο κ. Δημήτρης Κούρκουλας θα κάνει εισήγηση με τίτλο «Η νέα πολιτική εξωστρέφειας: προοπτικές για τις ελληνικές επιχειρήσεις, ως μέσο εξόδου από την κρίση». Θα ακολουθήσει διάλογος με τους παρευρισκόμενους για ζητήματα που αφορούν το εξαγωγικό εμπόριο. 
Το βράδυ της ίδιας μέρας και ώρα 19.00 θα κάνει πολιτική ομιλία  στην αίθουσα Αριστοτέλης του ξενοδοχείου Έσπερος στην Καστοριά.
Παράλληλα θα έχει συναντήσεις με φορείς για ζητήματα που απασχολούν την  ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας                                                                                       
Για την Νομαρχιακή Επιτροπή Φλώρινας  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΟΣ  ΛΕΩΝΙΔΑΣ
Για την Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Δ. Μακεδονίας
ΚΟΣΜΑΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου