Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών

Επέστρεψε στις 3:30 πμ τα ξημερώματα της Δευτέρας η αποστολή του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών που έγιναν στο Ολυμπιακό Κέντρο του Ταε –κβον- ντο στο παλιό Φάληρο το Σαββατοκύριακο 2 &3/11/2013. Η αποστολή φανερά κατάκοπη, αλλά
ευτυχισμένη από τις επιτυχίες των αθλητών της και  την καταπληκτική διαιτησία του Κορομπίλη Νικόλαου όπως αποτυπώθηκε από την βαθμολογία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας που τον κατέταξε στην κορυφή της κατάταξης των νέων διαιτητών.
Την αποστολή συνόδευσε  ο sensei Κορομπίλης Γεώργιος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τσαρτσιταλίδης Κίμων καθώς και γονείς των αθλητών. Στον αγωνιστικό τομέα οι αθλητές του Συλλόγου ξεκίνησαν μουδιασμένα το Σάββατο με τον Σιώκη κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση στα kata αλλά να μην καταφέρνει να ανέβει στο βάθρο στην συνέχεια ο Αμβράσης με πάρα πολύ καλή εμφάνιση στα kata πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο ενώ λίγο αργότερα στο kumite έχασε το μετάλλιο στο handei με 3 – 2 στις σημαίες.
Την Κυριακή οι εκπρόσωποι του συλλόγου, αδέλφια Ειρήνη- Μαρία και Ηλίας Τσαρτσιταλίδης μπήκαν πολύ δυνατά με την Ειρήνη-Μαρία να μένει στη 2η θέση στα kata χάνοντας στον τελικό από δικό της λάθος και ενώ η εκτέλεση του kata της ήταν με διαφορά καλύτερο από αυτό της αντιπάλου της. Στην συνέχεια στο kumite η Ειρήνη-Μαρία έφτασε στον ημιτελικό όπου έχασε από την μετέπειτα πρωταθλήτρια με 1 – 0 και στην συνέχεια στην διαδικασία των repassage κέρδισε όλες τις αντιπάλους της και κατατάχθηκε 3η   κρεμώντας το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος της. Τελευταίος εκπρόσωπος του συλλόγου ήταν ο Ηλίας Τσαρτσιταλίδης ο οποίος τερμάτισε στην 3η θέση αλλά τα παράπονα για την διαιτησία των ΑΘΗΝΑΙΩΝ διαιτητών είναι πολλά γιατί άφησαν πολλά αντιαθλητικά και εσκεμμένα χτυπήματα με φανερό σκοπό να μην ανέβει ο Φλωρινιώτης αθλητής στην πρώτη θέση, ο οποίος ήταν μακράν ο καλύτερος από τους άλλους αθλητές και η ηθική ικανοποίηση ήρθε την ώρα της απονομής όταν ο “πρωταθλητής” της κατηγορίας αγκάλιασε τον Ηλία λέγοντάς του : “ήσουν δυνατότερος από όλους”.
Κορομπίλης Γεώργιος (προπονητής): Συγχαρητήρια στα παιδιά! Στάθηκαν “παλληκάρια” κάτω από αντίξοες συνθήκες, πολύωρη αναμονή, εχθρική διαιτησία κτλ. Δεν θέλω να αναφερθώ αναλυτικά σε αυτά και θα σταθώ μόνο στον αγωνιστικό τομέα. Τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά έδειξαν ότι δεν ήταν τυχαία εκεί και τα αποτελέσματά τους το επιβεβαιώνουν αυτό. Tους ευχαριστώ για την χαρά που μας δίνουν όπου και αν αγωνίζονται, τιμούν την Πόλη και τον Σύλλογό μας.

Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις εμφανίσεις τους. Κρατούν την σημαία της Φλώρινας και του Συλλόγου πολύ ψηλά. Ένα θέλω να πω, συμμετοχές ρεκόρ όλων των εποχών, νούμερα ασύλληπτα εν καιρώ κρίσης 1978 ο αριθμός των συμμετεχόντων …. Καταλαβαίνετε λοιπόν την αξία των επιτυχιών μας, αν συνυπολογίσει κανείς και την εχθρική διαιτησία, τότε πολλαπλασιάζεται η αξία των επιτυχιών. Είμαι πολύ θυμωμένος με την διαιτησία, όχι μόνο στους δικούς μας αθλητές αλλά γενικώς, λίγοι οι διαιτητές που διασώθηκαν από το ναυάγιο της διαιτησίας και ευτυχώς μέσα στα λαμπρές εξαιρέσεις ήταν και ο δικός μας Διαιτητής Κορομπίλης Νίκος. Πιστεύω πως η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έχει πολύ δουλειά να κάνει. Και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά μας!        Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου