Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ο Ο.ΞΙ.Φ. στο Ολυμπιακό Μουσείο!

Ξεκίνησε η Νέα Εκπαιδευτική περίοδος για το Ολυμπιακό Μουσείο και την τιμητική τους είχαν το άθλημα της Ξιφασκίας, η Ολυμπιονίκης Ιωάννα Χρήστου και μέλη της αγωνιστικής ομάδας του Ο.ΞΙ.Φ.
Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του Ολυμπιακού Μουσείου στην Θεσσαλονίκη από την Ιωάννα Χρήστου, να
γνωρίσουν από κοντά τα μυστικά του σπαθιού και να θαυμάσουν μερικούς από τους πρωταθλητές του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας.
Σε μια 2ωρη εκδήλωση, ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν οι μικροί ΖΟΡΟ αλλά περισσότερο οι γονείς τους, που έδειχναν να εκπληρώνουν ένα παιδικό τους όνειρο παίζοντας με τα σπαθιά.
Με θαυμασμό αντίκρισαν και τα εκθέματα, από την προσωπική συλλογή της Ιωάννας με κυρίαρχη εμφάνιση το έμβλημα του Ο.ΞΙ.Φ.
Το Δ.Σ. του Ομίλου θεωρεί υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την Δ/ντρια του Μουσείου κα Ουδατζή Κυριακή, όπως και το προσωπικό για την θερμή φιλοξενία που προσέφεραν στο άθλημά και στα μέλη μας.
Ανέβηκαν οι προκηρύξεις του Kids Cup Vol.1 και TFC Cup στα site του Ο.ΞΙ.Φ. (oxif.grtfclub.groxif.gr/kidscup) και όλα δείχνουν ότι το σ/κ  23 και 24 Νοεμβρίου θα είναι μια αγωνιστική πανδαισία στο ολοκαίνουργιο TFC στην Θεσσαλονίκη.
Περισσότεροι από 45 πρωταθλητές και πρωταθλήτριες του Ομίλου θα τιμηθούν από τον Δήμο Φλώρινας την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στις 19:30 στην αίθουσα του «Φ.Σ.Φ. Αριστοτέλης».
Τέλος, κατά πληροφορίες κατατέθηκε τροπολογία που προβλέπει την εισαγωγή στα ΑΕΙ – ΤΕΙ των Πρωταθλητών – τριων Ελλάδος χωρίς εξετάσεις.

Από το Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου