Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

5ος ο Θ.Δερματίδης στο 1ο IFBB Ben Weider Diamond Cup



Την πέμπτη θέση στην κατηγορία master 85 κιλά κατέλαβε ο Φλωρινιώτης αθλητής Θόδωρος Δερματίδης.

9 σχόλια:

  1. Μπράβο Θόδωρε.. δύσκολο το μονοπάτι που διάλεξες.. αλλά δικαιώνεσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το πράγμα ΔΕΝ είναι αθλητισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και η Φλώρινα δεν είναι πόλη για τέτοιου είδους διακρίσεις. Αμέσως βγήκε κάποιος να πει ότι "αυτό το πράγμα δεν είναι αθλητισμός." Μάλλον χρειάζεται λίγη σκέψη πριν μιλήσουν κάποιοι. Στην Πτολεμαίδα ένας υπάλληλος της ΔΕΥΑΠ έλαβε μια μικρή διάκριση σε διαγωνισμό fitness (που είναι μια γελοία κατηγορία) και αμέσως η δήμαρχος έσπευσε να τον βραβεύσει. Εδώ έχουμε τον Θόδωρο που κάνει μοναχικό αγώνα τόσα χρόνια, χωρίς ποτέ να βοηθηθεί από κανέναν, και την ώρα που έρχεται η δικαίωσή του.. αντί για επιβράβευση λαμβάνει χολή και ξύδι. Λοιπόν, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Θόδωρο Δερματίδη. Τα κατάφερε αντιμετωπίζωντας πολύ αντίξοες συνθήκες... και ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τον συγχαρούμε όσες φορές χρειάζεται, αλλά Αθλητισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε;

      Διαγραφή
    2. ρε φιλε και τι σημαινει αθλητισμος???μηπως το πινγκ πονγκ και η ξιφασκια ειναι αθλητισμος???

      Διαγραφή
    3. Ασφαλώς, όπως κι όλα τα αγωνίσματα του στίβου είναι αθλητισμός. Αυτό είναι μόνο ΧΗΜΕΙΑ. Ξέρεις πόσο χρόνο θέλει ο κύκλος του ντοπαρίσματος και πόσο στοιχίζει? Ξέρεις για τα αντίδοτα που είναι μέσα στο ίδιο βαλιτσάκι?Έχεις ιδέα τι πράμα υποστηρίζεις? Ρώτα το Τάσο, θα σου πει...

      Διαγραφή
  4. η φλωρινα τρωει τα παιδια της !!!!! δεν ειναι μονο ο δερματιδης που εχει φερει διακρισεις αλλα και αλλα αξιολογα παιδια ,,,,,και για μια ακομα φορα φανετε οτι οποιος δεν εχει μπαρμπα σε μεγαλη θεση δεν γυριζουν καν να του που εστω και ενα μπραβο,,, ετσι ειναι χρονια τωρα!!μονο τα δικα τους παιδια εχουν προβολη ,,, η αυτοδιαφημιση ειναι ενα σπορ που οι παλιες οικογενειες και τα τζακια τα παλια εχουν χρυσα μεταλεια,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ήθελα να πω την άποψή μου για το Θόδωρο, που το θεωρώ καλό φίλο.
    Αξιο φτωχόπαιδο είναι, που διακρίνεται σε κάτι δύσκολο, επίπονο ,επίμονο και απαιτεί μόχθο και φιλοπονία ,συνεχή προσπάθεια και επιμέλεια, με αθλητικό πνεύμα και άμιλλα, με αγάπη και μεράκι, μέ όνειρα και στόχους, με δικάιωση και μετάλλια.
    Ενα νέο άθλημα της εποχής μας, το σιδερένιο άθλημα ή αλλιώς body bilding, σε αυτό που διακρίθηκε ο σβαρτσενέγκερ και τόσοι άλλοι επώνυμοι αθλητές.
    Δεν είναι αρχαίο ολυμπιακό άθλημα, γιατί δεικνύει τεχνητά το σώμα, χωρίς παράλληλα το αποτέλεσμα της άθλησης αλλά μόνο την επίδειξη του ρωμαλέου του σώματος.
    Ολοι οι αρχάιοι πολεμιστές είχαν ανάλογα ρωμαλέα σώματα και ήταν γνώστες πολεμικών τεχνών, κανείς όμως δε γνώριζε να ποζάρει.
    Από την άλλη λίγοι σύγχρονοι μποντυ μπίλντερς θα μπορούσαν να σταθούν σε αρχαία φάλαγγα μάχης ή να περάσουν διαβολοβδομάδα στους σίλς ή στους ουκ ή τα λοκ.
    Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι ένα σύγχρονο άθλημα, όπως είναι τουλάχιστον το ακάκι. Απλά πράγματα.
    Και θα ήμαστε περήφανοι αν ο Θόδωρος με τη στήριξη των τοπικων έστηνε αθλητικό κέντρο του είδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν είναι αυτό άθλημα, τότε δεν είναι ούτε το ποδόσφαιρο, ούτε οι ολυμπιακοί που παρακολουθούμε. Τί διαφορά έχει στο bodybuilding να επιτρέπονται οι ορμόνες και στα άλλα που απαγορεύονται οι αθλητές να κολυμπούν κρυφά στο ντοπάρισμα. Εδώ και δεκακετίες ΟΛΟΙ παίρνουν. Ακόμα και οι αρσιβαρίστες μας! Και ΚΑΛΑ έκαναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή