Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

«Χριστούγεννα για όλους» από το Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Φλώρινας – Αμυνταίου

Ο  Σύλλογος  Δημοτικών Υπαλλήλων  Φλώρινας – Αμυνταίου, στηρίζει την αξιόλογη πρωτοβουλία της  Δημοτικής  Κοινότητας Φλώρινας  «Δωρίζω, Χαρίζω, Γιορτάζω  - Χριστούγεννα για όλους 2013».
Στην  σημερινή Ελλάδα , της  ανέχειας και της εξαθλίωσης, με τις οικογένειες που ζουν κάτω απο το όριο της φτώχειας, να γίνονται καθημερινά όλο και περισσότερες και με τον νομό μας
να  είναι από τους πρώτους σε ποσοστό ανεργίας, μια τέτοια πρωτοβουλία αποδεικνύει πως η κοινωνική αλληλεγγύη υφίσταται .Άλλωστε  «η αλληλεγγύη δέν είναι ζήτημα αλτρουισμού. Η αλληλεγγύη προέρχεται από την αδυναμία να ανεχτούμε την προσβολή προς τη δική μας ακεραιότητα της παθητικής ή ενεργητικής συνεργασίας στην καταπίεση των άλλων, και από την βαθιά αναγνώριση των πιο επεκτατικών συμφερόντων μας...» (– A.L.Morales).
Ο  Σύλλογός  μας  λοιπόν πράττει το αυτονόητο ελπίζοντας πως και η επίσημη πολιτεία, οι  αρμόδιοι φορείς, θα αντιληφθούν την σοβαρότητα της κατάστασης και θα λειτουργήσουν αναλόγως .
Με γνώμονα  την λογική αυτή   ,συμπαραστάτες στην δράση της Δημοτικής Ενότητας Φλώρινας, συγκεντρώνουμε τρόφιμα ,φάρμακα ,ρούχα και παπούτσια,βιβλία ,γραφική ύλη, παιχνίδια  καινούρια ή σε καλή κατάσταση  και  οτιδήποτε  θα μπορούσε να βελτιώσει  την καθημερινότητα  των  συνανθρώπων  μας  από  1  εώς  10  Δεκεμβρίου , στην   Κεντρική  Πλατεία  Γ. Μόδη  15  απο  6 μμ  μέχρι 9μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου