Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Φλώρινα: Ιδανικός προορισμός για τα Χριστούγεννα!!!






11 σχόλια:

  1. Το χωριατη και αν τον πλενεις,το σαπουνι σου χαλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΕ . ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ,ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ.

      Διαγραφή
  2. Είναι από τις περιπτώσεις που ο Δήμος δεν φταίει καθόλου αλλά αποκλειστικά οι πολίτες. Ντροπή μας!!! Ο Δήμος βασικά φταίει που δεν καθιερώνει ένα βαρβάτο πρόστιμο για όποιον βγάζει αφήνει σκουπίδια εκτός κάδων και μάλιστα τις ώρες που δεν επιτρέπεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι περιμένεις οταν βλέπεις κάποιον να βγάζει τα σκουπίδια του και να τα αφήνει 10 μετρα μακρια από τον κάδο μετα αναλαμβάνουν τα σκυλιά και πάει λεγοντας. Στα τετραποδα ζώα δεν μπορείς να πείς κατι γιατι πολύ απλα ειναι ζώα, στα 2ποδα ζώα παλι δεν μπορείς να πεις κατι γιατι ή θα βγεις κακός η απλά δεν θα το καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι φυσικο να συμβαινει κατι τετοιο,οταν καποιος κατεβαζει τα σκουπιδια και βαριεται να τα μεταφερει στον καδο απορριματων,οπου δεν απεχει περισσοτερο απο 10 μετρα.Αυτο συμβαινει σε πολλα σημεια της πολης,ακομα και στην οδο που κατοικω εγω.Αφηνοντας λοιπον τα σκουπιδια εκτος καδου οπως μπορειτε να δειτε και παραπανω τα σκυλια ανακατευουν και σκορπανε τις σακουλες οπου βρουν.Στα 4ποδα ζωα ομως δεν μπορεις να εξηγησεις οτι αυτο δεν ειναι σωστο.Τα 2 ποδα ζωα ομως που υποτιθεται πως εχουν καποια νοημοσυνη συνεχιζουν να το κανουν χωρις να μπορουν να καταλαβουν οτι με αυτο δημιουργειται προβλημα υγειας και αισθητικης.Πιθανοτατα ομως το περιβαλλον που ονειρευονται αυτοι οι ανθρωποι ειναι καπως ετσι.Βρωμικο και ασχημο οποτε καλυτερα να μετακομισουν σε καμια χωματερη και να μας αφησουν να ζησουμε αθρωπινα.Θα τους ελεγα ζωα αλλα θα ηταν λαθος γιατι αυτα οπως φαινεται ειναι μερικως σκεπτομενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον 1:06 πμ συμφωνώ με σένα, σχεδόν απόλυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Αν ήμουν εγώ αντιδήμαρχος καθαριότητας, θα τα λέγαμε με πολλούς συμπολίτες μας!!!!!!!!!! Όπου δεν πιάνει ο΄΄λόγος, πέφτει "ραβδος ¨ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δεν έχει ΚΑΜΙΑ ευθύνη ο απλός πολίτης για ότι συμβαίνει; Αφήστε το να μη τους ψήφιζε!!!!!!!!! Είναι αστείο !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βουνίσιος ακτιβιστής8 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:16 μ.μ.

    απαραδεκτο πέρα ως πέρα και ακρως δυσφημιστικό χτύπημα κάτω από την ζώνη θα χαρακτηρίσω αυτό που προβλήθηκε παραμονές Χριστουγέννων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μερικές και μερικοί αφήνουν τα σκουπίδια ακριβώς δίπλα στον κάδο γιατί θα λερώσουν τα χεράκια τους αν σηκώσουν το κάδο.Αυτοί είναι τα.............. σκουπίδια και όχι τα αποφάγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο συγκεκριμένο δρόμο όμως δεν έχω δει πουθενά κάδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή