Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Νεκρός Φλωρινιώτης αστυνομικός σε ανταλλαγή πυροβολισμών

Σήμερα  (08-12-2013), μεταμεσονύχτιες ώρες, ομάδα τριών (3) αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας εκτελούσε περιπολία για την αποτροπή του φαινομένου της
παράνομης αλιείας στην ορεινή περιοχή του Βροντερού Φλώρινας, στις Μικρές Πρέσπες.
Κατά τη διάρκεια της περιπολίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν αυτοσχέδια καλύβα εντός της οποίας βρίσκονταν δύο υπήκοοι Αλβανίας, που όταν κλήθηκαν να ελεγχθούν αντέδρασαν και πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά. 
Από την ένοπλη συμπλοκή τραυματίστηκαν θανάσιμα 43χρονος Υπαρχιφύλακας και οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι χρησιμοποίησαν διαδοχικά πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov το οποίο κατασχέθηκε.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας.

7 σχόλια:

  1. Έτσι κατάντησε την Ελλάδα ο Προπό - Δένδιας. Έρμαιο των επιδρομέων, με παλικάρια αστυνομικούς που στρέφουν περίστροφα σε καλάσνιικωφ χωρίς αλεξίσφαιρα επειδή η "Δημοκρατία" μας κατακλέφτηκε από τους κλέφτες "Δημοκράτες" πολιτικούς. Τιμή και δόξα στον Ηλία που έπεσε για την πατρίδα. Εμείς βλέπουμε πως κατάντησαν οι αλήτες πολιτικοί την χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνον προς ένδειξη σεβασμού στη θυσία του αστυνομικού, ας σωπάσουν οι εργολάβοι της πολιτικής εκμετάλλευσης του θέματος.
      Μπορούν να κρατήσουν το θέμα και τις απόψεις τους και να μας πουν οτι θέλουν μετά από τρεις ημέρες. Σεβασμός πρέπει και στους συγγενείς και στους οικείους του θύματος, τα δεδομένα των οποίων ανατράπηκαν βίαια. Το τελευταίο που χρειάζονται είναι κομματικές μπουρδολογίες.

      Διαγραφή
  2. Ρε παιδιά, φορούσε γιλέκο ο Ηλίας;; κρίμα κρίμα κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΛΙΑ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ! ΕΠΕΣΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ, ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΘΛΙΕΣ, ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΗΔΑΜΙΝΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΙ... ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και αλεξισφαιρο να φορουσε οι σφαιρες απο το καλαζνικοφ θα περνουσαν, οπως εγινε και στους αστυνομικους στο ΡΕΝΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑΐΖΕΤΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥ-ΝΟΜΙΑΣ Η ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΛΛΑ Η ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ...Η ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ...ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΗΡΩΑ ΣΤΟ ΧΏΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ.
    ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή