Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Επιστολή της ΕΛΜΕ Φλώρινας στον Υπ.Παιδείας για τους σχολικούς φύλακες

Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας σε συνεδρίαση του αποφάσισε  παίρνοντας υπόψη την κατάσταση στις σχολικές μονάδες του νομού και την κατάσταση διαθεσιμότητας στην οποία από το θέρος του 2013 βρίσκονται οι σχολικοί φύλακες να σας προτείνει:

Την ΆΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ όλων των σε διαθεσιμότητα ευρισκόμενων σχολικών φυλάκων του νομού αλλά και ενδεχομένως μεγαλύτερου αριθμού εργαζομένων εφ όσον το απαιτούν οι ανάγκες των σχολικών μονάδων, υπό την ιδιότητα του ΣΧΟΛΙΚΟΎ ΦΎΛΑΚΑ-ΕΠΙΣΤΑΤΗ.
Ζητάμε την άμεση πρόσληψή τους αφού η κατάσταση διαθεσιμότητας τους λήγει σε 2 μήνες περίπου, αλλά και γιατί η κατάσταση στα σχολεία χωρίς φύλακες και επιστάτες δημιουργεί τεράστια προβλήματα στη λειτουργία τους.
                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
          Μπουντουλούλης Ευάγγελος                Μούλελης Ηλίας


4 σχόλια:

  1. ''...η κατάσταση στα σχολεία χωρίς φύλακες και επιστάτες δημιουργεί τεράστια προβλήματα στη λειτουργία τους.''

    Απλώς είστε δυστυχώς όλοι καλομαθημένοι τόσα χρόνια και δεν μπορείτε να κάνετε ούτε μία εφημερία στους διαδρόμους του σχολείου σας για ένα 10λεπτο διάλειμμα και να ασχοληθείτε με λίγη γραφειοκρατία. Τόσο δύσκολο είναι αυτό στα τέσσερα 40λεπτα που δουλεύετε την ημέρα... Και πέραν τούτου, ποιά ήταν ακριβώς τα καθήκοντα των συγκεκριμένων ''σχολικών φυλάκων''? Γνωρίζει κανείς ή έτσι τους πληρώναμε και αυτούς απ'ότι φαίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ!!! ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
      ΩΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!
      ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ & ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ. Συνταξιούχος Εκπαιδευτικος

      Διαγραφή
    2. Να ενημερώσω τον αγανακτισμένο πολίτη ότι οι φύλακες χρειάζονται για τις ώρες που οι καθηγητές είναι μέσα στη τάξη και δε μπορούν να ελέγχουν τους εξωσχολικούς που εισέρχονται παράνομα στο χώρο του σχολείου, όπως και για τις ώρες που το σχολείο είναι κλειστό, ιδίως τις νυκτερινές ώρες.

      Διαγραφή
    3. ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΩΣ : ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ-ΣΥΝΤΗΡΙΤΕΣ

      Διαγραφή