Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Αετού γήρας κορύδου νεότης


Ο επικεφαλής μιας  συγκεκριμένης παράταξης, θα πρέπει να είναι  ικανός  να διοικήσει ορθά και να είναι δίπλα στους συνδημότες του, να δίνει λόγο τους συνδημότες του, και να ακούει τους συνδημότες του.
Μέσα σε μια «σεισμογενή» εποχή για τα οικονομικά της χώρας μας, με τα γνωστά «παρατράγουδα» σε όλους μας, έρχεται η ώρα των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
Στις εκλογές του Μαΐου  θα κληθούμε
συμμετέχοντας - στηρίζοντας ή απλά ψηφίζοντας να επιλέξουμε τον αυριανό Δήμαρχο και τους συνεργάτες του.
Σε ό,τι αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση με το πρόγραμμα «Καλλικράτης» μας δίνετε η δυνατότητα να πάρουμε την τύχη της πόλης μας στα χέρια μας.
Έχουμε την επιλογή να μετατρέψουμε το υπάρχον κλίμα σε ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ και την καταθλιπτική συγκυρία της οικονομικής πορείας μας σε απόλυτη αισιοδοξία!
Απαραίτητη προϋπόθεση να αναστραφεί το υπάρχον βεβαρημένο κλίμα  είναι να επιλέξουμε έναν δήμαρχο μακριά από μηχανισμούς, έξω από οικογενειοκρατίες, προσωπικές, πολιτικές ή άλλες επιδιώξεις και φιλοδοξίες, ακόμα περισσότερο να γνωρίζει τα προβλήματα της πόλης μας.
Να είναι ικανός να δώσει λύσεις, με ευαισθησία για τον άνθρωπο, να αποφασίζει με ψυχραιμία και ωριμότητα, χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες, να είναι γεννημένος ηγέτης και όχι κατευθυνόμενος!
Έναν δήμαρχο με Δ κεφαλαίο, αποτελεσματικό με σκοπό να υπηρετήσει  τη βελτίωση των συνθηκών της πόλης μας.
Έναν δήμαρχο που να στηρίζει τους συνδημότες  και την πόλη του.
Στο πρόσωπό του υποψήφιου δήμαρχου θα πρέπει να διακρίνουμε έναν άνθρωπο που ξέρει να  παλεύει με πάθος με εργατικότητα, ρεαλισμό και κυρίως αποφασιστικότητα.
Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι σημαντική, λειτουργεί σε αντίβαρο όπου η κεντρική διοίκηση δυσκολεύεται ή αδυνατεί να μετουσιώσει τις προθέσεις της σε πράξη.
Στο δήμο μας… ένας δήμος με αξίες αλλά και ιδιαιτερότητες ως προς την υφή και την πολυπλοκότητα των προβλημάτων, απαιτείται  υποψηφίους δημάρχους με σαφή  προγραμματισμό γνώση και όραμα.
Ανάμεσα στους φερόμενους  υποψηφίους δημάρχους, σαφώς και υπάρχουν  προσωπικότητες με ήθος και προσφορά τόσο στην τοπική  αυτοδιοίκηση όσο και στην κοινωνική - επαγγελματική τους ζωή.
Το ζητούμενο όμως είναι ποιος εκ των υποψηφίων θα κατορθώσει να εκφράσει προγραμματικά όλες  τις τοπικές κοινότητες και να πείσει για την ικανότητα του ότι θα επιλύσει τα χρόνια προβλήματα τους.
Είμαι αισιόδοξος πως όλοι οι συνδημότες θα αγκαλιάσουν τον  άνθρωπο, τον οραματιστή…θα του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης με τα δικά τους ξεχωριστά κριτήρια, με μοναδικό πάντα γνώμονα την ευθύνη, για αυτόν που θα βάλουν στο ύπατο αξίωμα του Δήμου!
Σπύρος Α. Ηλιάδης
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΚΔΟΤΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου