Για
6η συνεχόμενη χρονιά το εστιατόριο «Κοντοσώρος» στο Ξινό Νερό
Αμυνταίου παίρνει το βραβείο Ελληνικής Κουζίνας στους Χρυσούς Σκούφους.
Σημαντικό
στοιχείο της φετινής
βράβευσης είναι η αύξηση της βαθμολογίας που συγκέντρωσε
το εστιατόριο, γεγονός που δείχνει τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των
παρεχόμενων υπηρεσιών και προβολή της τοπικής κουζίνας και των προϊόντων της
περιοχής μας.
Μπράβο σε όλους τους ιδιώτες που φέρνουν χρήματα και κίνηση στον τόπο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣυνχαρητηρια Νικο για μια ακομα φορα για την βραβευση σου.Απολυτα σου ανηκει.
ΑπάντησηΔιαγραφή