Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Για 6η χρονιά ο Κοντοσώρος στους «Χρυσούς Σκούφους»

Για 6η συνεχόμενη χρονιά το εστιατόριο «Κοντοσώρος» στο Ξινό Νερό Αμυνταίου παίρνει το βραβείο Ελληνικής Κουζίνας στους Χρυσούς Σκούφους.
Σημαντικό στοιχείο της φετινής
βράβευσης είναι η αύξηση της βαθμολογίας που συγκέντρωσε το εστιατόριο, γεγονός που δείχνει τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και προβολή της τοπικής κουζίνας και των προϊόντων της περιοχής μας.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο σε όλους τους ιδιώτες που φέρνουν χρήματα και κίνηση στον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνχαρητηρια Νικο για μια ακομα φορα για την βραβευση σου.Απολυτα σου ανηκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή