Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Δελτίο Τύπου του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ

Συνάδελφοι,
Το Δ/Σ του σωματείου μας που συνεδρίασε Τετάρτη 12/3/2014 μεταξύ άλλων αποφάσισε και :

α) Να καταδικάσει έντονα με Δελτίο Τύπου την απόφαση της Κυβέρνησης για τη διάλυση της ΔΕΗ και την πώληση του φιλέτου της μικρής ΔΕΗ.
β) Να συμπαραταχθεί και να συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις (ενημερωτικές, αγωνιστικές, δικαστικές) για να αποτραπεί η λεηλασία της περιουσίας του Ελληνικού λαού αλλά και της δικής μας.
γ) Εκτός της αγωγής για τις περικοπές των εφάπαξ – διαδικασία που είναι σε εξέλιξη – να ξεκινήσουμε προσφυγές – αγωγές και για την ενσωμάτωση των οικογενειακών επιδομάτων στο πλαφόν της σύνταξης αλλά και τη μείωση των συντάξεών μας με τους μνημονιακούς νόμους.
δ) Επειδή όπως όλοι καθημερινά διαπιστώνουμε, η στάση των ομοσπονδιών είναι από ανύπαρκτη έως αρνητική και κατευθυνόμενη, να εξετάσουμε με άλλα σωματεία του χώρου μας που βρίσκονται κοντά στις δικές μας θέσεις, μια νέα ομοσπονδία που να ανταποκρίνεται στα καινούργια δεδομένα.
ΓΙΑ ΤΟ Δ/Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝ. ΔΗΜΑΚΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝ. ΛΟΦΤΣΑΛΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Άσπονδοι φίλοι μου συνταξιούχοι της ΔΕΗ, ( διότι είστε άσπονδοι), γιατί δεν μας λέτε τι ποσά παίρνατε και παίρνετε ακόμα και σήμερα, ως εφάπαξ και φυσικά τι συντάξεις παίρνετε! Ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι γιατί ωρύεστε και φυσικά είναι εναντίων σας! Όσο πιό σιγά ....μιλάτε, τόσο λιγότερους εχθρούς κάνετε! ΣΥΡΙΖΑ εσείς, ΠΟΤΑΜΙ εμείς κι όποιον πάρει ο Χάρος! Ψευτοσυνδικαλιστές που πονέσατε για την κοινωνία! Άσπρο εσείς, μαύρο εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή