Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Συγχαρητήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Οκτάβα»

Ο μαθητής του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Αντώνης Σελεμίδης απέσπασε το 1ο βραβείο – χρυσό μετάλλιο στην Γ’ κατηγορία πιάνου (ηλικίες έως 22 ετών) στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Μουσικό Διαγωνισμό ΤΑΛΕΝΤΑ – ΒΡΑΒΕΙΑ ΦΙΛΩΝΑ 2014 που διοργάνωσε το Πανελλήνιο Πνευματικό Κέντρο “Ο ΦΙΛΩΝ” σε συνεργασία με το Ωδείο Αθηνών, και πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 6 Απριλίου ενώπιον κοινού στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου Αθηνών.
O Αντώνης Σελεμίδης παρακολουθούσε 
μαθήματα πιάνου στο  Ωδείο μας μέχρι και την εισαγωγή του στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όπου φοιτά στην τάξη ειδίκευσης πιάνου με καθηγητή τον κο Ιγκόρ Πέτριν. Παράλληλα, βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης των ωδειακών σπουδών του για την απόκτηση του διπλώματος  πιάνου σε Ωδείο της Θεσσαλονίκης με καθηγήτρια την κα Δόμνα Ευνουχίδου. Επίσης, παρακολουθεί μαθήματα αντίστιξης στο Ωδείο Φλώρινας με καθηγητή τον κο Γιάννη Παυλίδη.
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ»,  Γονέων του Ωδείου Φλώρινας, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ,  εκφράζει τα θερμά του  συγχαρητήρια  για την νέα του διάκριση και του εύχεται ευόδωση των προσδοκιών και των επιδιώξεών του.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Οκτάβα»

1 σχόλιο:

  1. Πολλά συγχαρητήρια Αντώνη! Οι κόποι πάντα δικαιώνονται! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή