Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ο συνδυασμός "Συμμαχία των Πολιτών" στην Π.Ε. Φλώρινας


Αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής  ενότητας Φλώρινας
Βόσδου Σωτήριος                                  
Πολιτικός μηχανικός Α.Π.Θ., τ. Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων,
τ. Εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι
Γρομπανόπουλος Τρύφων  
Δημόσιος υπάλληλος, μέλος διοικητικού συμβουλίου διοικητικών υπαλλήλων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Δυτικής Μακεδονίας, Πρόεδρος Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Αμυνταίου
Ευαγγέλου Χρήστος (Τάκης)
Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού  Προγραμματισμού & Πρωτογενούς  Τομέα, Μαθηματικός, τ. δήμαρχος Μελίτης, τ. Αντινομάρχης Φλώρινας.
Κιοσές Γιάννης
Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Απόστρατος Αξιωματικός Στρατού Ξηράς.
Κωνσταντίνου Γιάννης
Εκπαιδευτικός, δάσκαλος παραδοσιακών χορών, ιδρυτής συλλόγου Ελληνικών παραδοσιακών χορών «ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ».
Λιασόπουλος Γιώργος
Ιατρός Καρδιολόγος , τ. διευθυντής καρδιολογικής κλινικής Γ.Ν.Φ.
τ. Αντινομάρχης, τ. Πρόεδρος Νομαρχιακού συμβουλίου
Μίσκας Ιωάννης
Εκπαιδευτικός, Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Μελίτης Φλώρινας, εκλεγμένος μέλος Δ.Σ. εκπαιδευτικών Π.Ε. Φλώρινας, εκλεγμένος μέλος Δ.Σ του Νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ, υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Μπάρα-Κωνσταντάκου Υβόνη
Εκπαιδευτικός, τ. δημοτικός σύμβουλος δήμου Φλώρινας, τ. Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου, τ. Αντιδήμαρχος Φλώρινας
Μποντζίδης Χαράλαμπος
Πολιτικός μηχανικός, οικονομολόγος, τ.  βουλευτής Φλώρινας
Ναλπαντίδου Παρασκευή (Βιβή)
 Αστυνομικός. 
Παπάς Μιχάλης
Συνταξιούχος Υπάλληλος Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Αμυνταίου
Στεργίου-Τσαλαγιώργου Ειρήνη
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, ελεύθερη επαγγελματίας, μέλος Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Φλώρινας


 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΩΤΗΡΗ ΒΟΣΔΟΥ
Προ τεσσάρων περίπου ετών ξεκίνησε η Αυτοδιοικητική Μεταρρύθμιση, το επονομαζόμενο σχέδιο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ». Οι αναδειχθείσες τον Νοέμβριο του 2010 Αυτοδιοικητικές Αρχές από την ανάθεση των καθηκόντων τους, τον Ιανουάριο του 2011, ήρθαν αντιμέτωπες με την προχειρότητα του εγχειρήματος, ασάφειες αλληλοσυγκρουόμενες διατάξεις, προσθέσεις, αφαιρέσεις. Έδωσαν όλοι μαζί έναν τιτάνιο αγώνα, Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές, Αντιπολίτευση, εργαζόμενοι. Και ο αγώνας αυτός χωρίς τη συμπαράσταση αλλά και χωρίς την κατανόηση της Κεντρικής Εξουσίας. Οι Αυτοδιοικητικές  εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, οι πρώτες μετά την εφαρμογή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ προσφέρονται για απολογισμό αλλά και βελτίωση των δομών, των προοπτικών, της φιλοσοφίας.
Συμμετέχω ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» μετά την ιδιαίτερη τιμητική επιλογή μου από τον Περιφερειάρχη  Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Δακή  και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου . Συμμετέχω σε ένα συνδυασμό που στελεχώνεται από ιδιαίτερα δραστήρια πρόσωπα της τοπικής μας κοινωνίας, με γνώση κρίση αλλά κυρίως διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά, στρατευμένοι και επιστρατευμένοι στην κοινή προσφορά. Ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις της κοινωνίας μας και της πορείας του χρόνου στην επόμενη Αυτοδιοικητική πορεία θα αποδειχτεί περίτρανα. Είναι τιμή μου να συνεργαστώ μ’ αυτούς τους συμπολίτες μας. Ερχόμαστε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της περιοχής μας  τη δύσκολη αυτή περίοδο. Ερχόμαστε να συνεχίσουμε ένα έργο που ξεκίνησε με όλες τις εξωγενείς δυσκολίες που ανέφερα στην αρχή. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλιάδης, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Τάκη Ευαγγέλου και Γιάννη Κιοσέ, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Αντωνιάδης οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας κ. Βασίλης Γιαννάκης και κ. Νίκος Γιώσκος, και της αντιπολίτευσης κ. Νίκος Σαμαράς, κ. Κώστας Γεωργακόπουλος, κ. Χρήστος Ναούμ,  κ. Μανώλης Βογιατζής και κ. Παύλος Αλτίνης, εργάστηκαν άοκνα με μοναδικό σκοπό την ανταπόκριση στην εντολή των πολιτών.  Ζητάμε και θα επιδιώξουμε τη συνεργασία όλων των φορέων γιατί τα προβλήματα είναι κοινά.
Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, η ονομασία του συνδυασμού μας δεν είναι τίτλος, είναι η φιλοσοφία μας. Καλούμε όλους τους πολίτες να συμπορευτούμε  για να την πραγματοποιήσουμε.
Σας ευχαριστώ.

1 σχόλιο:

  1. Αλήθεια ποιόν θα στηρίξει ο Δακής στο Δήμο Φλώρινας ? Και γιατί να ψηφίσει ο Τσώκας Δακή? μου φαίνεται πως υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα, άλλαξ' ο κωλιές και έγινε βραχιόλι ! Ούστ κανέναν ρε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή