Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ξέμεινε από δυνάμεις και παίκτριες ο Αμύντας

Με τις Βαφειάδου και Τσουτσουλάκη να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας, την Τσιομπάνου -πρώτη σκόρερ της ομάδος και της κατηγορίας- να βρίσκεται με άδεια στη Ρουμανία λόγω οικογενειακού προβλήματος,
τις Νταμπίζα, Κωτσοπούλου και Σουμελίδου να αγωνίζονται με την ομάδα Κορασίδων στον αγώνα μπαράζ κόντρα στην Προσοτσάνη και τις Ρακοπούλου και Κόρρα να παρακολουθούν το παιχνίδι από το πάγκο για προληπτικούς λόγους. ο Αμύντας αγωνιζόμενος με περιορισμένο αριθμό -ετοιμοπόλεμων- παικτριών,γνωρίσε την ήττα με 29-11 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσ/νίκη, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς για τον Μικρό Τελικό των Πλει-οφ.
Η αναμέτρηση εξελίχθηκε όπως αναμενόταν. Ο ΠΑΟΚ πήρε απο νωρίς κεφάλι στο σκορ 6-1 στο 10λεπτό, ενώ ο Αμύντας επιδόθηκε σε πειραματικές δοκιμές διαχείρισης του αγώνα, αφού η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε, με την ομάδα της Γρηγορίας Γκόλια να έχει προβάδισμα 13τερμάτων (16-3), δίνοντας στο δεύτερο 30λεπτο του αγώνα, χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας.
Στην επανάληψη, ο Αμύντας ήταν πιο απειλητικός σε σχέση με ά ημίχρονο, αλλά ο ΠΑΟΚ με πολυφωνία στο σκοράρισμα, συνέχισε τις υψηλές πτήσεις στην απόδοση του, αυξάνοντας περαιτέρω τη διαφορά.
Μίλασιτς για τον Αμύντα και Μάστακα για το ΠΑΟΚ, πέτυχαν από 6 τέρματα εκάστη και ήταν οι πρώτες σκόρερ της αναμέτρησης.
Πλέον οι παίκτριες του Αμύντα βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς σε περίπτωση μη επιτυχούς αποτελέσματος στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς στο Αμύνταιο , την Τετάρτη 30/4 , η ομάδα του δικεφάλου του βορρά θα καταλάβει -με 2-0 νίκες- την 3η θέση στην τελική βαθμολογία της Α1.
 Η αθλήτρια του Αμύντα Τάνια Σκόδρα σχολίασε: « Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο παιχνίδι, ούτε τις κατάλληλες λύσεις απέναντι στον πιο έτοιμο ΠΑΟΚ.
Θεωρώ ότι οι απουσίες βασικών μονάδων,  στέρησαν τη δυνατότητα από την ομάδα να διεκδικήσει κάτι περισσότερο μέσα από την διαδικασία των πλει-οφ.
Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αν και γνωρίζουμε οτι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας , εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».    
5λεπτα: 2-0, 6-1, 7-1, 8-3, 12-3, 16-3 (ημχ), 17-4, 20-6, 23-8, 25-9, 26-9, 29-11.
ΠΑΟΚ (Γρηγορία Γκόλια): Καβαζοπούλου, Νούλα 1, Παπαδοπούλου 3, Ανθίτση, Σελεμίδου, Κορέια 5, Μούρνου 4, Ελευθεριάδου 2, Ράτσικα, Προκοπίδου, Στρατάκη 3, Παπάζογλου 5, Κακούτη, Μάστακα 6.
Δίλεπτες Αποβολές: 3,        Πέναλτι: 1/1
ΑΜΥΝΤΑΣ (Ιωάννης Παπακωνσταντίνου): Σκόδρα, Ταϊρίδου (τφ), Μπάντη, Γεωργιάδου, Παπαβασιλείου 1, Μίλασιτς 6, Νούσια 3, Μίγγου (τφ), Πάνου, Ρακοπούλου, Καλογήρου, Κόρρα (τφ).

Δίλεπτες Αποβολές: - ,        Πέναλτι: 0/0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου