Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Με τις απολυμένες καθαρίστριες του Υπ. Οικονομικών ο Θ.Γερμανίδης

Τις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 5 Ιουνίου ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Θανάσης Γερμανίδης, προκειμένου να δηλώσει την αμέριστη συμπαράσταση του στο δίκαιο και έντιμο αγώνα τους, που συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες
συνεχίζουν δυναμικά την καθιστική διαμαρτυρία τους, γιατί παρά την απόφαση του δικαστηρίου που διατάζει την επαναπρόσληψή τους, το Υπουργείο Οικονομικών αρνείται να συμμορφωθεί. Το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία αντιμετωπίζεται από το Υπουργείο με προπηλακισμούς, αυταρχισμό και καταστολή. Ο αγώνας ο δικός τους, είναι και δικός μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τους ανατρέψουμε!


1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ κύριε Γερμανίδη, γνωρίζετε πως αυτές οι κυρίες μπήκαν στο δημόσιο και φυσικά τι μισθούς έπαιρναν! Όταν εγώ δασκάλα είχα μισθό 1200 ευρώ, αυτές έπαιρναν 2.000 ευρώ και γελούσαν με τον μισθουλάκο μου,! Δεν ίδρωσε ΠΟΤΕ ο πισινός τους με σπουδές και έξοδα! Τα δικά σας παιδιά έτσι μπηκαν στο δημόσιο με γλύψιμο, ξέρω ΟΧΙ! Δεν χρειάζετε η πολιτεία μας καθαρίστριες δημοσίους υπαλλήλους! ΝΑΙ , να απολυθούν όλες! για να καταλάβουν αυτές και οι όμοιοί τους ότι << αγαθά κόποις κτώνται>>!

    ΑπάντησηΔιαγραφή