Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ευχαριστήρια του "Αριστοτέλη"


Ο «Αριστοτέλης» ευχαριστεί τους χορηγούς της Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τις παρακάτω Επιχειρήσεις -
 Χορηγούς της περιοχής μας για την ένθερμη οικονομική ενίσχυση που παρείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2013 - 14, προς την Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Ανδρών του Συλλόγου μας:
Σχολή Οδηγών «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΟΕ»
Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων «ΠΑΡΙΣΗΣ ΑΕ»
Ψητοπωλείο «ΓΑΖΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»
Βιοτεχνία Τροφίμων «ΒΙΟΦΛΩ ΕΠΕ»
Είδη Ιματισμού «ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ»
Γεωργικά Μηχανήματα «ΓΕΡΠΑΛ ΟΕ-ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ»
Αίθουσα Δεξιώσεων «Ι. & Ν. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ»
Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΜΕΘΟΔΟΣ»
Κατάστημα Ανδρικών Ενδυμάτων «ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ»
Γραφείο Τελετών «ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ»
Κατάστημα Ανδρικών-Γυναικείων-Παιδικών Ενδυμάτων «ΒΕΝΕΤΤΟΝ»
Επιχειρήσεις «ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ»
Επιχείρηση «ΟΛΥΜΙΟΝ CAFE-BAR»
Βιομηχανία Αναψυκτικών-Νερών «ΟΝΕ ΑΒΕΕ»
Αίθουσα Δεξιώσεων «LA CASA GRANDE»
Εταιρεία «ΑΝΕΜΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΕ»
Η χειρονομία όλων των παραπάνω επιχειρήσεων, καταδεικνύει, εκτός από την ανιδιοτελή και ευγενική χειρονομία εκ μέρους τους, την αγάπη και εκτίμηση που τρέφουν προς τον «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» οι Φλωρινιώτες για το έργο που επιτελεί επί 73 συνεχή χρόνια.
Επιπλέον, η προσφερόμενη βοήθεια των παραπάνω χορηγών, αποτελεί πολύτιμη ανάσα για το Σύλλογό μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε εκτός των λειτουργικών εξόδων της Ομάδας Καλαθοσφαίρισης και τις δυσβάστακτες πλέον υποχρεωτικές οικονομικές απαιτήσεις συμμετοχής της στα Συλλογικά Πρωταθλήματα στα οποία αγωνίζεται. Αποκτά δε βαρύνουσα σημασία, εάν ληφθεί υπόψη ότι γίνεται σε εποχή πολυποίκιλης κρίσης, ενάντια στο πνεύμα της ιδιωτείας που τείνει να επικρατήσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας.
Στην προσπάθεια που κάνουμε για να διατηρήσουμε την ιστορία του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» και να εξασφαλίσουμε την πορεία και το αύριο του Συλλόγου, μέσα από τα πιεστικά προβλήματα του σήμερα, οι παραπάνω επιχειρήσεις, ήλθαν ως αρωγοί με την ένθερμη χειρονομία τους.
Ευχαριστούμε.
Tο ΔΣ του ΦΣΦΑ

Ο «Αριστοτέλης» ευχαριστεί τον Δημήτρη Ταμπάκη
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον κ. Δημήτριο Ταμπάκη, μέλος του Συλλόγου μας, για την ευγενική του προσφορά που εκφράζεται με την φωτογραφική κάλυψη και τη βιντεοσκόπηση των εκδηλώσεων του Συλλόγου μας.
Επιδίωξή του Συλλόγου είναι η συγκρότηση φωτογραφικού αρχείου και η αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας για την καταγραφή και τη διάδοση των πολιτιστικών δράσεων όλων των Τμημάτων μας.
Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προσδίδουν προστιθέμενη αξία στις δράσεις των μελών μας, ενώ λειτουργούν ως ευκαιρία συσπείρωσης και συνεργασίας πολιτιστικών φορέων και θεσμών από διαφορετικούς χώρους, με απώτερο σκοπό τις καλλιτεχνικές συνέργειες και ανταλλαγές.
Ευχαριστούμε.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

Ο «Αριστοτέλης» ευχαριστεί την κα Ανθή Καντζίδου - Τσίρου
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την κα Ανθή Καντζίδου - Τσίρου, για την ευγενική δωρεά δύο (2) βιβλίων της με τίτλους «Γραμματική της νεοελληνικής γλώσσας Γ’-Δ’ Δημοτικού Σχολείου» και «Γραμματική της νεοελληνικής γλώσσας Ε’-ΣΤ’ Δημοτικού Σχολείου» προς τη Βιβλιοθήκη του Συλλόγου μας.
Η χειρονομία αυτή καταδεικνύει, εκτός από την ανιδιοτελή και ευγενική χειρονομία εκ μέρους της συγγραφέως, την αγάπη και εκτίμηση που τρέφουν προς τον «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» οι Φλωρινιώτες, όπου γης, για το έργο που επιτελεί επί 73 συνεχή χρόνια.
Ιδιαιτέρως, η προσφερόμενη δωρεά, αποτελεί πολύτιμη ενίσχυση για το Τμήμα της Βιβλιοθήκης του Συλλόγου μας στη ξεχωριστή θέση της Ελληνικής Γραμματείας.
Στην προσπάθεια που κάνουμε για να διατηρήσουμε την ιστορία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και να εξασφαλίσουμε την πορεία και το αύριο του Συλλόγου, μέσα από τα πιεστικά προβλήματα του σήμερα, η κα Ανθή Καντζίδου -Τσίρου, ήλθε ως αρωγός με την ένθερμη  χειρονομία της.
Ευχαριστούμε.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

O «Αριστοτέλης» ευχαριστεί την οικογένεια Θεοχάρη και Δέσποινας Άμπα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την οικογένεια του Θεοχάρη και Δέσποινας Άμπα, για την οικονομική δωρεά προς τον Σύλλογό μας, εις μνήμη του υιού τους Ζαφειρίου Άμπα.
Ολόψυχα προσευχόμαστε υπέρ «μακαρίας μνήμης και ανάπαυσης της ψυχής του δούλου του Θεού Ζαφειρίου».  

Ευχαριστούμε.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου