Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Οι πραγματικοί πρωταθλητές

Αγαπητοί εκπρόσωποι, των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. Θα ήθελα μέσον εσάς να κάνω μια “ενημέρωση – διαμαρτυρία”. Θα πρέπει επιτέλους στις εφημερίδες και στα blogs να διαβάζουμε για τους πραγματικούς πρωταθλητές στα μαχητικά αθλήματα, αυτούς που δηλαδή παίζουν σε επίσημα και αναγνωρισμένα, από το κράτος, την ΓΓΑ και αυτά που μοριοδοτούν, 
πρωταθλήματα, αυτούς που παίζουν πέντε και έξι αγώνες μετά από διεθνή κλήρωση (μέσο spordata), νίκη και πρόκριση. Αυτούς που ΜΑΤΩΝΟΥΝ για να φτάσουν στην κορυφή.
Όχι τους αυτοαποκαλούμενους “πρωταθλητές”, που παίζουν ένα – δυο αγώνες σε μαϊμού ομοσπονδίες και συστήματα, που δεν εκπροσωπούν τίποτα επίσημο παρά μόνο τις μπίζνες κάποιον έξυπνων σαλτιμπάγκων, που καπηλεύονται συστήματα styll και Ομοσπονδίες ενώ στην πραγματικότητα δεν ανήκουν πουθενά.
Μαζεύονται πέντε σχολές της πλάκας από διάφορες πόλεις παίζουν μεταξύ τους έναν – δυο αγώνες, όπως ορίσει ο διοργανωτής και ο νικητής βαφτίζετε “πρωταθλητής” Ελλάδος, Βαλκανικός, Παγκόσμιος και ότι θέλει η διοργάνωση.
Δεν τηρούν κανόνες ασφαλείας, δεν υπάρχουν γιατροί στους αγώνες, δεν υπάρχουν επίσημα αναγνωρισμένοι διαιτητές,  δεν υπάρχει τατάμι, γονείς αθλητές είναι όλοι μαζεμένοι γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, είδαμε “πρωταθλητή” να κάνει kata με καρατέκι και σκαρπίνι, και γενικώς ξεφτιλίζουν τα αθλήματα στον βωμό του κέρδους και της αρπαχτής.
Δεν υπάρχουν αναγνωρισμένοι από την ΓΓΑ προπονητές, ακούς  7 dan 8 dan αλλά σε τι σύστημα και τι styll δεν ξέρεις, DAN αμφιβόλου προελεύσεως και κατόχους αμφιβόλου γνώσεων. Βαφτίζονται Δάσκαλοι και διδάσκουν τα πάντα από Καράτε Κικ μπόξινκ, μουάι τάι, τα πάντα όλα, χωρίς να τους ελέγχει κανείς αφού στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις …… 
Αυτά που καταγγέλλω είναι εύκολο να διαπιστωθούν αν μπει ό καθένας μόνος του στο site της ΓΓΑ, όπου είναι εγγεγραμμένοι όλοι οι εποπτευόμενοι φορείς και όλοι οι πτυχιούχοι προπονητές, ανά σύστημα και styll  ή ένα απλό τηλέφωνο στην επίσημη Ομοσπονδία, για το καράτε είναι η ΕΛΟΚ και για το κικ μπόξινκ είναι η ΠΟΚ.     
Δεν μπορεί να ισοπεδώνονται όλα φτάνει πια …….
Μπράβο στους πραγματικούς πρωταθλητές Ελλάδος που για την Φλώρινα στα μαχητικά αθλήματα είναι: Τσομπανόπουλος Κων/νος, Τσαρτσιταλίδης Ηλίας, Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία, Μπογδάνης Πέτρος, Αμβράσης Βασίλειος, Παλιογιάννη Φωτεινή και Σιώκης Λουκάς που είναι μονίμως στο βάθρο των νικητών των επίσημων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων τουλάχιστον δεν θα μιλήσω για τα διεθνή πρωταθλήματα.
                                                                  
Τσαρτσιταλίδης Κίμων
                                                                 Γεν. Γραμματέας της
Ένωσης Καράτε Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδος     

2 σχόλια:

  1. Φίλε μου Κίμωνα.
    "Στις κορυφές των Βουνών διαβιούν δύο είδη .Οι αετοί αλλα και οι.......σαύρες με τις χελώνες. Στους πρώτους οι κορυφές είναι το φυσικό σπίτι τους ενώ τα δεύτερα είδη του ζωικου βασιλείου τις "κατακτάν" γλύφοντας και έρποντας".
    Φίλε Κίμωνα φανερή η πικρία σου αλλα μην ξεχνάς ότι

    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΙΜΑ του Πραγματικούς Αθλητές και η απαξία του χρόνου τους δεύτερους "


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε κιμωνα στην πολη που ζουμε δυστυχως τα μεσα ενημερωσης ραδιοφωνο και εφημεριδες δεν γνωριζουν αλλα και ουτε ψαχνουν να μαθουν να διασταυρωσουν τα πραγματικα γεγονοτα οτι τους πουνε και οτι τους στειλουν το δημοσιευουν για ναγεμισουν την σελιδα και τα ηλεκτρονικα τους παραθυρα πραγματικα ειναι κριμα για τους αθλητες αυτους που αγωνιζονται σκληρα και πρωταγωνιστουν στην ελλαδα και στο εξωτερικο να μην αναφερονται οσο θα επρεπε δεν πειραζει ομως συγαρητηρια στα παιδια ολα που στο τελος αυτα οπως και να εχει θα κερδισουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή