Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής στη Φλώρινα

Στην Π.Ε. Φλώρινας υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής θα είναι οι:

Γιαννακίδου Ελένη, Αεροσυνοδός
Νομικός Κωνσταντίνος,  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Καθηγητής Τ.Ε.Ι.
Ρώμας Ευάγγελος, Έμπορος Ειδών Θέρμανσης
Σεφεριάδου Ελένη, Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.



10 σχόλια:

  1. Άνθρωποι σοβαροί και δοκιμασμένοι στη ζωή. Όχι απ' αυτούς που τα βρήκαν έτοιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας τα βλέπουν αυτοί που θέλουν να ψηφίσουν τους μόνιμους κρατικοδίαιτους της Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι προκομμένοι και με ταπεινή καταγωγή. Κανένας από τζάκι. Ούτε "μη μου άπτου", ούτε ψευτοκαθωσπρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άνθρωποι με ήθος και εντιμότητα. Κάποιοι μάλιστα με δυνατές ακαδημαϊκές περγαμηνές. Ανιδιοτελείς λάτρεις της Πατρίδας και του Έθνους.
    Όχι μόνο δεν επιδιώκουν ρουσφέτια και κομματικά οφέλη, αλλά βάζουν τον εαυτό τους μπροστά σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για τον Πατριωτικό χώρο.
    Προσωπικά το μόνο που περιμένουν είναι δυσκολίες, συκοφαντίες, διώξεις και φυλακίσεις. Αλλά το Ελληνικό Φιλότιμο και η πίστη στα Εθνικά δίκαια τους δίνει δύναμη.

    Είναι αποκλεισμένοι από όλα τα συστημικά ΜΜΕ. Είναι αποκλεισμένοι από κάθε κρατική χρηματοδότηση. Είναι αποκλεισμένοι από την ηγεσία του κόμματος που βρίσκεται ως ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ στην φυλακή. Τέλος, πάνω από το κεφάλι τους κρέμεται η απειλή της συκοφαντίας και της φυλάκισης από τον κάθε "παναθηναϊκάκια" ανακριτή.

    Δύναμή τους η δική μας στήριξη και αγάπη. Την έχουν απεριόριστη.

    ΑΞΙΟΙ - ΑΞΙΟΙ - ΑΞΙΟΙ !!!

    Ας τους εμπιστευτούμε την ψήφο μας στις 25 Ιαν, για να δώσουμε ένα μάθημα σε όσους θέλουν το Έθνος μας διαλυμένο, τους ξένους να αλωνίζουν την χώρα και τους Έλληνες στην φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ καλοι να τους ψηφισουμε ολοι. εξω οι ξενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι πιο καλητεροι συνεληνες. ολοι το ξερουν γιαυτο θα παρουν 90 τα εκατα στη φλωρινα.ζητω! ζητω! ζητω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτονόητο θα ψηφίσουμε ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .Με όλους τους άλλους Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α Μ Ε άπαξ δια παντώς. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μας ενδιαφέρουν τα πρόσωπα που συστρατεύονται στον Αγώνα . Μας ενδιαφέρει ο Ελληνισμός Ναι ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ μας. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήδη είναι 3η σταθερά ανοδική δύναμη και στην Φλώρινα και στην Καστορια και στην Κοζάνη και σε όλη την Ελλάδα. Τα τσιράκια τα φερέφωνα και ξενόδουλοι τα παραδικαστικά ανδρείκελα του Σαμαρά Βενιζέλου οι κλέφτες οι απατεώνες και τα μεταπολιτευτικά λαμόγια που έχουν αυτή την στιγμή τον Αρχηγό μας κ. Νίκο Μιχαλολιάκο στην φυλακή και έχουν καταδυναστεύσει το λαό έχουν ξεπουλήσει στους Ξένους και στον αρχιαπατεώνα Μπόμπολα τον ορυκτό πλούτο μας στην Δυτική Μακεδονία έχουν γεμίσει με λάθρους εγκληματίες την χώρα έχουν οδηγήσει με τις πολιτικές τους στην φτώχεια τα ξεπουλημένα μέσα μαζικής "ενημέρωσης" οι αλήτες δημοσιογράφοι δεν έχουν απολύτως καμία θέση στις επιλογές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλοι άνθρωποι μπορεί να είναι. Δημοκρατες ειναι? Οσοι τους ψηφισετε να ξέρετε τι ακριβώς ψηφίζετε. Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε τραγικέ ανώνυμε από 9,59 ώς 10.03 τι παριστάνεις ακριβώς με το να γράφεις 5 διαφορετικά σχόλια και σε διαφορετικό μάλιστα ύφος; Να δείξεις τη λαοθάλασσα δήθεν της Χ.Α; Δεν καταλάβαμε ότι είσαι το ίδιο άτομο; Απέτυχες φίλε είσαι εξευτελιστικά φανερός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή