Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Οι Σάρισες στο ντέρμπι ΠΕΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ταξίδι-αστραπή έκαναν στελέχη των ΣΑΡΙΣΩΝ την Κυριακή 8/2/15 στον Πειραιά για να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι της χρονιά ΠΕΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, το οποία θα έκρινε σε μεγάλο βαθμό το Πρωτάθλημα.

Ο Πρόεδρος Λυγούρας Γ., ο Ταμίας Καλογήρου Γ. και ο βοηθός προπονητή  Νούτου Γ., μετέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής στο Σ.Ε.Φ. και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα παιχνίδι διεθνούς επιπέδου. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν έχοντας στη σύνθεσή τους μόνο διεθνής αθλητές Έλληνες και Γάλλους. Ο αγώνας διήρκησε 2,5 ώρες, ήταν ο καλύτερος των τελευταίων ετών από πλευράς θεάματος, αλλά και ονομάτων των αθλητών κι έγινε σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα με περίπου 300 φιλάθλους να γεμίζουν την αίθουσα. Νικήτρια του αγώνα αναδείχτηκε η ομάδα του ΠΕΡΑ και έτσι έχει τον πρώτο λόγο για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια. Ο Ολυμπιακός με 2 ήττες έμεινε στην τρίτη θέση. Στην 1η θέση ισόβαθμος με το ΠΕΡΑ είναι η ομάδα ΙΦΙΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ.
Η αποστολή των ΣΑΡΙΣΩΝ επέστρεψε στη Φλώρινα την ίδια μέρα αργά το βράδυ έχοντας στις αποσκευές της πολύτιμες εμπειρίες από την επαφή της με τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου