Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Να ρεφάρει στο Κύπελλο απέναντι στον ΠΑΟΚ, θέλει ο Αμύντας

Μετά την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Ουκρανική Γκαλιτσάνκα για τους ‘’16’’ του Τσάλεντς Καπ, ο Αμύντας Αμυνταίου θα βρεθεί μεσοβδόμαδα μπροστά σε μια ακόμη πρόκληση , αυτή του κυπέλλου Ελλάδος, καθώς την Τετάρτη
(11/2 στις 18:00) αντιμετωπίζει σε νόκ-άουτ αναμέτρηση στο ΔΑΚ Αμυνταίου τον περσινό κυπελλούχο ΠΑΟΚ, με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.
Η κούραση αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο αγκάθι για τις παίκτριες του Αμύντα, που έχουν καταπονηθεί το τελευταίο διάστημα από τις πολλαπλές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε κύπελλο, πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ωστόσο το σύνολο του Νίκου Γιώσκου θα επιδιώξει να σπάσει την κακοδαιμονία απέναντι στον δικέφαλο του Βορρά και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης είναι αυτό ανάμεσα στον γηπεδούχο Εθνικό Κοζάνης και τη Νέα Ιωνία.
Η τεχνικός Αναστασία Παπαβασιλείου, σε δηλώσεις της τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει για τον Αμύντα η επικείμενη αναμέτρηση κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να ωθήσει την ομάδα στη νίκη. Εκθείασε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτριες της ομάδας, παρά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα, ενώ έχρισε τον ΠΑΟΚ ως το φαβορί του προσεχούς αγώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου